Интимно

Чакам сляпата неделя

29.09.2010г. / 11 31ч.
Надежда Маринова
Чакам сляпата неделя

Или как да познаем от кой мъж ще стане добър съпруг

Мечтаете си да се омъжите за красив мъж, който има успешна кариера, природна интелигентност, богата обща култура и разностранни интереси и не на последно място – благ характер. Или може би вашите приоритети са други? Сигурно сте разпитали познати и приятели как са се запознали и са стигнали до брак.

Стара приказка е, че човек се жени, когато дойде сляпата неделя. Но, сигурна съм, има жени с по-рационален подход към женитбата. За тях са тези 10 признака, по които да познаете идеалния мъж, с когото си струва да минете под венчило.

1. Той е спретнато облечен и добре възпитан
Мнозина ще се съгласят, че не търсят непременно красота във външността на мъжа. Но все пак добре облеченият и с приятни маниери няма как да не ви направи впечатление. Наблюдавайте го дали има елементарни мъжки навици: да отваря вратата на жена, да й държи палтото докато го облече, да плати сметката в ресторанта и т.н.

2. Винаги е готов да ви помогне, ако имате нужда
Ако вие наистина сте му нужна и интересна, никога няма да ви откаже помощ. Например веднага ще се притече на помощ, ако го помолите да разместите мебелите в жилището.

3. Възхищава ви се
Въпреки, че мъжете като цяло са пестеливи на емоции и похвали, идеалният мъж умее да ви прави комплименти.

4. Иска стабилно семейство и обича децата
Обърнете внимание на отношението му към традиционните ценности – семейство и деца. Ако има положително отношение към брака, а когато срещнете деца, има желание да ги погали или да поиграе с тях, има надежда, че от този мъж ще стане добър съпруг и баща.

5. Има достатъчно добър месечен доход
за да издържа себе си и бъдещото си семейство. Или ако няма, поне се стреми към това. Тук романтичките ще кажат, че парите не са най-важното. И все пак важно е мъжът да има желание да създаде на вас и на бъдещите ви деца комфортни условия за живот.

6. Отнася се нежно към животните
Въпреки, че и тук има изключения, често хората, които обичат животните имат меки сърца. Съществува и правилото – както се отнасяш към животните, така се отнасяш към децата и всички, които са физически по-слаби от теб. Това е показател за доброта и вътрешно благородство.

7. С него разговорите са интересни, а мълчанието е приятно
Близките по душа хора се разбират и без думи или поне с малко думи. Хармоничното отношение между двама души личи и по това дали можеш спокойно да помълчиш в компанията на другия, без да се чувстваш неловко.

8. Как сте със секса - бъдете искрена
Тук няма място за излишен свян – добрият секс е залог за хармонични брачни отношения. Ако не си подхождате като любовен темперамент, няма смисъл да се обвързвате за цял живот.

9. Той ви е запознал с родителите си, с брат си или със сестра си и с приятелите си
Ако той ви е допуснал до по-тесния си кръг и ви е запознал с най-близките си, значи наистина държи на вас. Ако харесвате роднините му, прибавете към тази точка един голям плюс.

10. Той ви е направил предложение!
Романтичният мъж ще падне на колене, ще изрецитира стих или ще ви прати музикална картичка, за да поиска ръката ви. Това може да се случи в ресторант или по време на туристически поход. Може да ви подари пръстен с диамант или по-обикновено сребърно бижу. Важното в случая е дали искате да отговорите с «да». Преди това трябва да сте разгледала още веднъж горните точки, да сте сумирала резултата и естествено, не на последно място, да сте сигурна, че го обичате. Тогава не трябва да имате никакви съмнения – това е мъжът на живота ви!

* * *

Жените обожават мъж-кулинар
Избери си мъж
Избери си мъж с целувка

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
danail ( преди 11 години )
gore dolu si prva za nas.ne vs4ko e pari.dobyr sym,negen,kulinar-no tova pravi li me idealen
отговор Сигнализирай за неуместен коментар