Здраве и красота

Модерно е да си здрав!

05.10.2010г. / 16 33ч.
Мария Дуковска
Модерно е да си здрав!

Модерно е да си здрав, модерно е да изглеждаш добре и да се чувстваш още по-добре! В това се опитаха да ни убедят едни от най-големите звезди в България, които се обединиха в кампанията "От любов към живота".

На 3-ти октомври в зала 1 на НДК се събраха над 50 български известни личности, сред които музиканти, певци, артисти. Заедно, те отправиха своето послание към българските жени, да се преглеждат по-често при мамолог и да не забравят, че превенцията спасява животи!

На сцената на благотворителния концерт се качиха Рут Колева, Графа, Деси Добрева, ДесиСлава, Димо (ПИФ), Свилен (Остава), Алекс Раева, Орлин Павлов, Мария Илиева, Любо Киров, Ваня Костова и сина й Боян Михайлов, Жени Джамбазова и Милица Гладнишка. Всички те обединиха таланта си с музикантите от симфоничния оркестър на Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Емоционалното изпълнение на специално създадената за кампанията песен „Утре” вдигна на крака гостите в зала 1 на НДК по време на грандиозния финал. Те се включиха активно, като превърнаха залата в огромна розова панделка – символ на борбата с рака на гърдата.

Посланиците на кампанията през годините Диана Любенова, Койна Русева, Биляна Петринска, Гергана Гунчева, Драго Симеонов, Наталия Симеонова застанаха на сцената заедно „От любов към живота” и споделиха с всички българки какво са научили през годините, в които участват в кампанията за борба с най-коварната женска болест – ракът на гърдата.

В края на вечерта водещите на събитието Ива Дойчинова и Богдана Трифонова обявиха резултата от усилията на всички, подкрепили кампанията „От любов към живота”. За последните 2 месеца и благодарение на участниците в концерта от продажбата на благотворителните продукти на AVON са събрани 30 000 лева. Средствата традиционно ще бъдат дарени за безплатни профилактични прегледи и информационни материали. И вие можете да се присъедините към кампанията, като преодолеете страха си и отидете на профилактичен преглед, за да спасите най-скъпоценния дар - живота си!

* * *

Ракът на гърдата днес
Храната и раковите заболявания

Коментирай
Свободно време