Козметика и грим

Страстните гримове през есента

28.10.2010г. / 15 31ч.
Нина Иванова
Страстните гримове през есента

След бурното и купонджийско лято, дойде време на студената есен, но това в никакъв случай не означава да пренебрегнем силния, секси грим. Напротив, сега е моментът да се възползваме, че тялото ни е скрито под солидно количество дрехи и да наблегнем на най-видимата част - лицето.

За Есен-Зима 2010 трябва да се запасите с богата палитра от цветни гримове, защото макар и да не е шарено лято, можем да оцветим есенните дни в любимите си цветове. Най-подходящ вечерен грим е опушеният такъв. Той е и най-страстният макиаж, защото подчертава прекрасните ни очи, облагодетелствани тук са пъстрооките дами. За тях препоръчваме да изберат сиво-черен-кафяв опушен грим, с който да подчертаят собствения си цвят.

За дамите с тъмни очи пък е препоръчително да изберат цвят в синята, зелената или сивата гама, за илюзия, че очите им са в този цвят. Изключително актуален и свеж е лилаво-виолетовият цвят.

Основата от фон дьо тен е задължителна, като може да прибавите лек цвят на скулите или бронзови перли за тен, но съвсем леко.

Устните трябва да са страстни, с цветна основа и задължителен блясък. Бъдете ослепителна, дори и в студените есенни дни!

* * *

Маска за лице с тиква и жълтък
Няколко трика за секси устни
Арабски грим


 

Коментирай