Интимно

Секс фантазии на мъже и жени

29.10.2010г. / 14 14ч.
Аз жената
Секс фантазии на мъже и жени

Секс фантазиите са тайното кътче, в съзнанието ни, което е достъпно само за нас и половинката ни в леглото. Стана ми любопитно за какво най-често фантазират мъжете и жените и дали има съществена разлика в сексуалните им фантазии. Затова се поразтърсихме и попитахме няколко дами и господа за любимите им секс фантазии, като разбира се, ще запазим имената им в тайна:

Жените:

М. Н., 25г., София:

Секс фантазии всякакви съм имала - с известна личност (Брад Пит например); с тъмнокож; с повече от един мъж; с жена и мъж; някъде на нестандартно обществено място - примерно в кафене; с някое старо гадже или пък с абсолютно непознат мъж, когото виждам за първи път ... :)

Г. М., 34г., Пловдив:

Моята секс фантазия е може би нестандартна, но понякога си представям как ме изнасилват. Като това, разбира се, не е наистина, а като игра. Секси и възбуждащо е да си в плен на някого, особено ако е красив...

М. Г., 29г., София:

Представям си двама мъже, и аз между тях, на плажа сме, вихрят се много горещи страсти, в които те ме обсипват с ласки и внимание... и са луди по мен!

Мъжете:

П. Б. 28г., Плевен:

Обичам да си представям, че съм с близначки. Няма нищо по-хубаво от това да си с две еднакви каки, които те обгрижват и задоволяват всичките ти желания!

А. В., 26г., София:

Секс на нестандартно място! Това е най-страхотната фантазия. Да правиш секс с някоя супер готина мацка в коридорите на университета или в асансьора в блока й. Адски възбуждащо е, че може да ви спипат точно на най-интересното...

Я. Р., 33г., Варна:

Да съм с медицинска сестра или с някоя секси секретарка.

* * *

Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие
Секс стимуланти, които ни побъркват
5-те топ мъжки фантазии

Коментирай
0 rate up comment 11 rate down comment
sexy ( преди 11 години )
az imam fantazii s u4elqt si po biologiq bqh luda po nego mnogo e sexy no haresvam i aktorat skalata kakvo tqlo ima samo bih pravil lubov i s dvamata ama po otdelno jelaq gi mnogo.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
6exerizada ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
зинаида ( преди 11 години )
еее това фантазията е страшна работа ако не е тя ще бъде доста скучно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар