Мода

10 дни на красотата - пазарувайте и спечелете!

03.11.2010г. / 18 17ч.
Аз жената
10 дни на красотата - пазарувайте и спечелете!

От 4 до 14 Ноември Сердика Център се превръща в Арена на красотата.

Ексклузивни оферти и неустоими предложения от водещи парфюмерийни и козметични марки и магазини очакват всички, които посетят Сердика Център в Дните на красотата. При покупка в който и да е от магазините, участващи в кампанията, всеки има шанс да спечели една от десетте големи награди -  козметична селекция на стойност 545 лв.  

За удобство на клиентите, голяма част от козметичните магазини ще имат втора зона на присъствие в Сердика Център, където всеки може да се запознае с атрактивните предложения и да направи своя избор с помощта на опитни консултанти.

Веригите Beauty Zone и Douglas отправят щедри предложения, които ще промотират в специалните зони. От L’Occitane en Provence при покупка на сапун от новата серия предлагат подарък 30 мл крем за лице. Безплатен грим и подарък червило ще получи всяка дама, пожелала да опита гръцката марка за натурална козметика Korres.  Атрактивни оферти очакват и всички ценители на изисканите ухания в бутик the Circle и магазин Volume I. В the Circle всеки закупен парфюм върви с подарък – копринен шал на стойност 50 лв. От M.A.C. предлагат грим консултация и безплатно „преобразяване”, а в аптеката на Сердика Център – кожна диагностика и програма с продукти на Skincode.  Българската марка за козметични и спа продукти Casyopea, дрогерията DM и салона Tino Hair&Make-up също са подготвили страхотни изненади за своите клиенти.

Официалното откриване със специалното участие на Деси Тенекиджиева ще бъде на 4 Ноември от 11 ч. пред магазин ZARA в Сердика Център

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
КОТЕТО ( преди 11 години )
КАТО НЯМА НЕОПАКОВАНИ И С ОПАКОВАНИ ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛИМ
отговор Сигнализирай за неуместен коментар