Интимно

Тайните фантазии на жените

29.11.2010г. / 17 03ч.
Аз жената
Тайните фантазии на жените

Често обвиняваме мъжете, че не разкриват фантазиите и мечтите си, а какво крием и ние, жените, под своята крехка и невинна същност? Един лек поглед отвътре ни разкрива следната картинка:

1. Жените мечтаят да доминират над мъжа, но не по-малко желаят в леглото пък да бъдат доминирани. Да, макар и да не си признават, повечето жени имат фантазията, че са доминирани от мъжа, от по-силния партньор, който я подчинява на волята си. И в това няма нищо лошо, ако остане, разбира се, в границите на спалнята. Излезе ли оттам, ситуацията се променя драстично...

2. Жената като еротична танцьорка. Няколко пъти сме писали на темата стриптийз и колко обичат мъжете този еротичен танц, изпълнен специално за тях. Но истината има и друга страна, и тя е, че жените също така се харесват в ролята на секси танцьорки. Усещат се красиви и желани, и най-вече господарки!

3. Тройка с двама мъже. Любимата фантазия на мъжете е тройка с две жени. Е, обратно на това пък, топ фантазията на нежните половинки е как са в обятията на не един, а двама мъже. Факт, нали? Но дали от срам и притеснение, дамите често крият тези свои предпочитания и отказват да ги признаят.

4. Секс с непознат мъж. Страхотна фантазия, която със сигурност е била и във вашата глава. Сексът с непознат секси красавец ни лишава от ангажименти, отговорности, оставя ни в плен само на луда страст. Моята любима фантазия :-)

***

Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие
Какво търсят мъжете в една жена?
Какво не обичат мъжете в леглото

Коментирай