Козметика и грим

Празничен маникюр в цвят шампанско

09.12.2010г. / 16 39ч.
Мария Дуковска
Празничен маникюр в цвят шампанско

Коледните офис партита наближават, веднага след тях застъпват същинските празници и е редно да започнете да мислите в посока разкрасяване.

Първо започнете от ръцете - поддържайте ги меки, гладки и нежни, като ги хидратирате с подходящия за вашата кожа крем. В студените, зимни дни, кожата ни често изпръхва и започва да се бели, придобивайки неестетичен, дори болнав вид. Не можем да си позволим да изглеждаме некрасиво, особено когато при контакт, първото, което хората забелязват, са ръцете.

След това обърнете внимание на ноктите. Ако не се справяте сами, отидете при специалист, който ще оформи ноктите ви за 15-20 лева. Ето кои са модните и актуални цветове за зима 2010:

Сиво, бежово и шампанско:

Бежовият цвят е много неутрален, подхожда на всевъзможни комбинации от дрехи и аксесоари. За предпочитане е лакът да е матов, не прекалено лъщящ.

Метални цветове:

Неотдавна модните специалисти провъзгласиха металните цветове и оттенъци като супер хитът на сезон есен-зима. Затова, ако държите да сте актуални и в крак с тенденциите, изберете металически цвят лак за вашия маникюр. Задължително го запечатайте с топ лак и бъдете спокойна, че сте неотразима!

* * *

Ноктопластика през зимата
Осем стъпки за ефектен френски маникюр
Топ съвети за красив маникюр
Декоративен маникюр

Коментирай
Свободно време