Интимно

Подарък за мъж – секс играчка

14.12.2010г. / 15 09ч.
Аз жената
Подарък за мъж – секс играчка

Коледните празници наближават, а нашите идеи за подарък на любимия мъж бързо се изчерпват. Някак не ни се подарява поредният пуловер с еленче или пък досадните чорапи, боксерки със сърчице и какви ли още не подаръчета, които вече сме правили много пъти. Тогава на дневен ред излиза въпросът на какво ще се зарадват истински господата? Ами да, на секс играчка, която хем ще разнообрази интимния ви живот, хем ще стане причина партньорът ви да ви заобича още по-силно!

Много често дамите се възпират да купят на приятеля си секс играчка, тъй като си мислят, че е извратено или пък партньорът им може да се пристрасти към нея. Това, разбира се, е просто мит, защото каквато и да е играчка, не може да замести хората и техните умения в леглото. Секс играчката може да послужи единствено като свеж полъх в интимния ви свят и приятно забавление от време на време. От опит глава не боли, нали?

Най-предпочитаните мъжки секс играчки са:

Пръстен за пенис

Секс кукла

Еротичен филм

Изкуствена вагина


Все още секс играчките за мъже обаче са неразработена пазарна ниша, като досега класическите продукти бяха предназначени основно за удоволствие на дамите. Затова и атрибутите за мъже са доста по-малко на брой. Е, това се явява предизвикателство пред еротичната индустрия, и японска фирма обеща да направи "революция в областта на стоките за възрастни". Новото им изделие Onacup изглежда като туба за шампоан на червени, черни и бели ивици. В момента, в който бъде отворена, тя разкрива мека, лубрикирана камера от силикон, която обещава да осигури "неизпитвани досега" усещания. Изделието вече се продава в над 40 страни, където са закупени 13 млн. бройки, посочва БГНЕС. Различните версии претендират, че симулират усещането от различни секс-позиции.

* * *

8 условия за незабравим секс
Секс фантазии на мъже и жени
Митове за мъжете и секса
Мръсни думи в леглото спасяват брака


 

Коментирай