Мода

Започнете годината със самочувствие и нова прическа!

03.01.2011г. / 10 04ч.
Нина Иванова
Започнете годината със самочувствие и нова прическа!

2011-а година вече е факт и с пълна сила навлизаме във второто десетилетие от 21-ви век. Време е за промяна, и откъде да започнем, ако не от външния вид? Най-лесната промяна у нас, която можем да си позволим, е смяна на прическата. Бъдете смели, дами, и отрежете гъстата грива, за да бъдете чисто нова и различна в първите дни на едва започващата година. Нека всички около вас си мислят, че след коледните и новогодишни празници  не ги очакват повече изненади и им подгответе една по-гореща своя нова версия.

Новата прическа, освен разнообразие в ежедневието ви, ще бъде и основен мотив за по-високо самочувствие в началото на 2011-а година.

Вариант 1: Имате мноого дълга коса, скъсете я наполовина.

Ако вече дълго време сте с непроменена прическа - дълга коса, няма по-хубаво от това да я скъсите малко, поне наполовина, за да се разнообразите и смените старата визия.

Вариант 2: Дълга коса, скъсете я почти до момчешка прическа.

За авантюристично настроените експериментаторки, лютата зима не може да се окаже пречка за една нова визия. Смело взимайте ножиците и режете косата. Фризьорът ви нека я оформи в момчешка, къса прическа, с фино филирани краища.

Вариант 3: Къса коса, оформете прическата по нов начин.

Ако вече сте с къса прическа, за вас също има вариант да разнообразите външния си вид. Посетете любимия си фризьор и го разпитайте какво ново може да ви предложи, за да изглеждате зашеметяващо, дори и с ултра къса коса. Разбира се, това е най-екстравагантното предложение, но пък все повече мъже се обединяват около мнението, че късата прическа е невероятно секси!

* * *

Най-популярната звездна прическа
Най-стилните прически на годината
Да спрем косопада завинаги!

Коментирай