Интимно

Влюбени в асансьора или между чаршафите

31.01.2011г. / 09 21ч.
Надежда Маринова
Влюбени в асансьора или между чаршафите

Как ще празнувате св. Валентин? Може още да не сте решили, но каквото и да изберете, празникът на любовта трябва да завърши с любов. И по-добре планирана, а не на случайно място. Ето и двата варианта:

Бавният и планиран секс - дълъг празник за телата и пълно наслаждение на всичките ни сетива – обоняние, вкус, осезание, зрение, слух, допир. Очакваният и подготвен секс, в спокойна обстановка, без ограничения на време и пространство е като божествена симфония. И в никакъв случай не означава скука. Ако смените декора – в спалнята, в кухнята, между бълбукащите балончета във ваната, под душа; костюмите – ново еротично бельо; озвучаването – нова любовна песен; малко ароматерапия и приглушена светлина на свещи - изживяването няма да бъде тривиално, а вълнуващо.

Бързият и случаен секс – екстремно удоволствие, страх да не те хванат, гузно чувство, че правиш нещо нередно, просто „масаж на гениталиите”. Сексът „където се случи” остава горчив спомен за неприятен мирис; гледки - грозните стени на асансьора, тоалетната, олющената стена на стълбището, в автомобила; вкус на нечисти тела и мокри ароматни салфетки – изживяване, което е много далече от интимния празник между топлите, чисти и романтични чаршафи.

Е, мислете вече страстно за празника на влюбените. Той идва. Скоро!

Снимка: Laura

Прочетете още:

Коментирай