Интимно

Той влюбен ли е?

21.04.2011г. / 09 24ч.
Аз жената
Той влюбен ли е?

Имате връзка, вече правите секс, но все още се чудите дали наистина е влюбен във вас. Ако не можете да му повярвате докрай, когато ви се обяснява в любов, значи интуицията не ви изневерява. Проверете искреността на думите му:

  • Ако той казва „Искам да бъда само с теб“ обърнете внимание на това. Най-логичният въпрос е „Кой друг е с теб?“, а също и „С кой друг би искал да бъдеш?“, „Не съм ли аз единствената за теб?“
  • Ако той казва „Искам ти да си майка на децата ми“ е много вероятно наистина да го мисли, но само в настоящия момент. Не винаги означава, че и утре ще е на същото мнение.
  • Той не е привързан към вас, ако докато вие го целувате, той ви отвръща, но е с отворени очи и се оглежда. Това е знак, че трябва да преразгледате връзката си.
  • Той прави и нарушава обещания. Ако все ви казва „Ще излезем“, „Ще те запозная със семейството си“, но това все не се случва, се замислете каква е причината, поради която не спазва обещанията си.
  • Той все говори за бъдещето, но то все не идва. Очаквате нещо да се случи, но животът ви все продължава да е на етап, в който нищо не се случва. Да, сексът е страхотен, но може би за него частта с любовта и чувствата въобще не е на дневен ред.

Прочетете още:

Коментирай