Интимно

Най-честите секс грешки на жените

09.06.2011г. / 11 17ч.
Аз жената
Най-честите секс грешки на жените

Всеки има нужда от време на време да излезе от рутината в спалнята. Вие обичате мъжа до себе си, очаквате той да започне любовната игра и всичко изглежда наред. Да, ама не! Замисляли ли сте се каква е вашата роля? Как да нажежите настроението? Според семейните терапевти и секс експертите има 3 грешки, които жените без да искат много често допускат:

Грешка №1: Удобни дрехи
Всеки иска да си облече широката памучна пижама преди да си легне. Обаче няма по-голям пожарогасител за любовния огън от тези раздърпани дрехи. Това не означава, че трябва всяка вечер да се преобличате като порно звезда (макар че 1-2 пъти в седмицата не е лоша идея). Изберете нощница, която да очертава фигурата, да е секси и удобна. Това определено ще впечатли партньора ви.

Грешка №2: Не поемате инициативата
Не чакайте да ви поканят на танц, а вземете нещата в свои ръце. Няма нужда да чуете „Хайде да правим секс!“, нали? Изненадайте го!

Грешка №3: Критика
Трябва да я избягвате на всяка цена. Бързо ще убиете желанието на любимия като му кажете какво не обичате в леглото и какво в никакъв случай няма да правите. Това, което истински ще го възбуди е да му обясните и дори покажете как може да ви задоволи.
Така че кажете му какво харесвате, облечете нещо секси и най-важното от всичко, съблазнете го вие първа!

Прочетете още:

Коментирай