Интимно

Нежни прегръдки в леглото

08.11.2011г. / 22 35ч.
Аз жената
Нежни прегръдки в леглото

Леглото е мястото, където обикновено проявяваме нежност. Често мъжете обвиняват жените, че постоянно искат да ги гушкат, но се оказва, че е точно обратното. Силният пол е по-запален по нежното гушкане с половинката, а една трета от жените казват, че "не го понасят". Според проучване, направено във Великобритания, 32% от жените не обичат да се гушкат, докато спят или си лежат в леглото, но го правят, за да не разстройват половинката си. 55% от дамите дават няколко прегръдки на партньора всяка нощ, преди да се обърнат и да заспят.

Умората от дългия ден със задачи и стресът на работа карат жените да искат просто малко почивка у дома. За това и почти половината предпочитат бързо да легнат и да заспят, а не да губят време в нежности. Всяка пета жена не може да търпи горещината, когато допира тялото си до това на любимия. Една трета от нежния пол признават, че се случва два пъти в седмицата да гушкат мъжа си, а една на всеки 20 не може да си спомни да го е правила някога, съобщава БГНЕС. Е, англичанките наистина доказват, че не ги бива в нежностите, но и българките често носят по толкова дини под една мишница, че често не им остава време и сили дори за малко гушкане преди сън.

Тази вечер за разнообразие не обсъждайте изминалия ден в леглото, не четете книга и не заспивайте пред телевизора - просто се гушнете!

Прочетете още:

Коментирай