Интимно

Интимното признание на една жена

02.12.2011г. / 11 30ч.
Аз жената
Интимното признание на една жена

Това е част от интимното признание на една обикновена жена – истинска история, фактологично вярна. Единственото променено е името на жената.

\n

„В момента нямам любовница. Най-добрият ми приятел знае, че съм би, но по принцип не го казвам на хората. Винаги има прекалено много стереотипи, възмущение или страх.

\n

Не знам защо, но винаги съм привличала повече мъжете, отколкото жените. Уговорката с мъжа ми е да не се виждам с други мъже. Съгласна съм. Между другото, той се съгласи да не се вижда с други жени. Ще видим дали ще си спази обещанието.

\n

По отношение на сексуалния спектър – привличат ме и двата пола. Търся искрата, химията. Разбира се, НЕ съм привлечена от всички мъже и жени и си имам добри, близки приятели, сред които има и мъже, и жени. По някаква причина обаче, много хора предполагат, че бисексуалните са едва ли не пристрастени към секса. Ами, не е вярно. Имам си правила. Никакъв секс с приятели, колеги или хора, които са във връзка или изневеряват. Отказвам да наранявам когото и да било.

\n

Надявам се, че един ден хората ще разберат, че бисексуалните не са странни или имат нужда от терапия. Най-вероятно познаваш някой бисексуален. Ние сме последните, които ще се разкрият.“

\n

Еми, 53 год.

Прочетете още:

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Веща в интимността ( преди 11 години )
Е, как не разбра - жената е би сескуална! И е сигурна, че има много мъже и жени би-сексуални, но не си го признават - дори пред себе си, камо ли пред другите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Мия ( преди 11 години )
Не разбрах целта на написаното!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар