Майчинство

Дневник „Първата годинка“

02.12.2011г. / 15 36ч.
Аз жената
Дневник „Първата годинка“

Най-новата книга за родители и бебета е факт – казва се „Дневник първата годинка“ и в 96 страници по атрактивен начин комбинира наръчник, албум и дневник. Изданието съдържа съвети по най-важните въпроси за всеки млад родителкърмене, колики, захранване, сън, масажи, фина моторика, развитие на говора, поникване на зъбките, прохождане. Специално място е отделено на ранното детско развитие и стимулирането му още от първите месеци на бебето. Всички теми са разработени от специалисти в грижите за бебето и детето.

Дневникът съдържа и много страници за споделяне на скъпи спомени – весели истории от ежедневието на бебето – в банята, при смяна на пелената, на разходка или консултация при педиатъра и разбира се – първият рожден ден. Във весели бебешки рамки могат да се залепят 25 тематични снимки от незабравимата първа годинка.

„Дневник първата годинка“ е подходящ подарък за бъдещи мами и татковци и настоящи родители на бебоци. Коричната цена на изданието е 14,90 лв. и разпространението му в търговската мрежа започна.

Прочетете още:

Коментирай
Здраве и красота