Интимно

Училище по секс с практически домашни

11.12.2011г. / 23 07ч.
Аз жената
Училище по секс с практически домашни

Образованието възприема всякакви форми и една от тях е новооткритото международно училище по секс в Австрия. То се помещава в голяма къща от XVIII век близо до Виена. Целта на програмата е хората да научат различни сексуални техники, които ще променят техния живот, както и живота на човека до тях.

\n

Един семестър струва 1 400 евро. Езикът на любовта може и да е универсален, но за обучението край Виена ще са нужни елементарни познания по немски език, съобщава Dnes.bg.

Презервативите са безплатни. Директорката на училището шведката Илва-Мария Томпсън обяснява, че единственото изискване към записващите се е да са над 16 години, пише „Дейли мейл“.

\n

Възпитаниците ще имат смесени спални. Очаква се в тях да подготвят домашните си.
„Основата на образованието ни не е теоретична, а много практическа. Наблягаме на това как да станеш добър любовник – каза Илва-Мария Томпсън. – Пози, техники за галене, анатомия. И всичко се упражнява“. Създателите на училището са убедени, че то ще има голям успех.

\n

Училището за секс обаче предизвика полемика в Австрия. Неговите красноречиви реклами вече бяха забранени в австрийска телевизия.

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
смаяна ( преди 11 години )
смаяна съм, то вярно, че образованието напредна, ама чак пък толкова!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време