Семейство

Започва документално риалити шоу за родители

02.01.2012г. / 10 53ч.
Аз жената
Започва документално риалити шоу за родители

Как се става родител е темата на новото документално риалити шоу "Такъв е животът". То започва на 7 януари 2012 по по bTV. В поредица от дванадесет епизода зрителите ще проследят историите на различни герои, с различни социални и битови възможности, но обединени от една тема - родителството.

Телевизионният проект е част от работата на УНИЦЕФ в подкрепа на ранното детско развитие в България. цели всяко дете да получи възможно най-доброто начало в живота. В настоящите икономически условия по-важно от всякога е ограничените ресурси да се инвестират разумно в подкрепа на семействата. Ранното детско развитие е отлична възможност, която може да определи бъдещето на хиляди деца в България, защото първите три години от живота на детето оказват огромно влияние върху развитието и успеха му по-късно - от доброто здраве и резултатите в училище до самоуважението и социалните му умения.

През чисто човешките истории документалните серии ще засегнат темите: как се решава човек да има дете, как се справя с избора на екип при раждането, защо секциото е все по-често срещано като начин на раждане и какви рискове крие това, какво е значението на кърменето и дали бебето трябва да се отделя от майката след раждането, какви са първите грижи вкъщи и  интеграцията на бебето в семейството, какви трудности среща във възпитанието, кой помага на майките в риск и много други предизвикателства, които стоят пред родителите в грижата за своите малки деца.

Прочетете още:







 

Коментирай