Бременност

Бременна и сексапилна – възможно ли е?

08.01.2012г. / 11 29ч.
Нина Иванова
Бременна и сексапилна – възможно ли е?

Бременността е важен, но и особен период от живота на жената. През това време хормоните бушуват в тялото, емоциите лавират от една крайност в друга и е важно за жената да има самочувствие.

\n

Промените в тялото – качването на килограми, появата на стрии и целулит заради разтягането на кожата са само част от новите усещания. За да премине по-леко през тях за жената е важно да се чувства все още харесвана и желана от партньора си. За целта може да направите следните неща:

\n

1. Подчертайте сексапила си.

Макар и с наедряло коремче, вие сте все още привлекателна жена. Просто подчертайте красивите си крака с умерено къса рокля или пък нежната шия с атрактивно бижу. Изберете за акцент онази част от тялото си, която най-малко се е променила от бременността и бъдете пак неотразима.

2. Купете си нови дрехи.

Много от бременните дами се притесняват да си купуват нови дрехи, заради наедрялото коремче или повечето килограми. Но днес се продават най-различни модели дрехи за бременни, които деликатно очертават корема и същевременно подчертават сексапилните части на тялото.

\n

3. Не спирайте да се гримирате.

Повечето жени си забраняват да използват козметика и грим, щом забременеят, заради консервантите в нея. Днес обаче съществуват много козметични продукти, които са биологични и естествени. Вече има разнообразие от магазини, които предлагат биогримове и кремове за лице, шампоани, балсами за коса, които са не по-малко ефективни и щадят кожата.

\n

4. Сексът е здраве и красота.

Дори и бременна, ако сексуалното ви желание не е намаляло заради хормоните, а напротив, правете секс без предразсъдъци и страх. Важно е да се чувствате желана и редовният секс ще ви помогне да изглеждате свежа. Ограничения се налагат, само ако наблюдаващият ви акушер-гинеколог ви предупреди за възможна опасност.

\n

Прочетете още:

Коментирай