Мода

Кашмир, коприна и кожа - материите на пролет 2012

26.01.2012г. / 15 26ч.
Аз жената
Кашмир, коприна и кожа - материите на пролет 2012

Младата дизайнерка Валя Стоянова представи на стилно модно ревю своята първа колекция от дрехи. Талантливата ни стилистка е само на 23 години и е големият победител в конкурса „Inspired by Twingo“.

Модното състезание вдъхнови десетки дизайнери и екип от водещи визажисти за създаването на свят, в който актуалното е възможно сега, а стилът и комфортът са въпрос единствено на вкус. Отличи се модната колекция на Валя Стоянова, която представи своята концепция за визията на жената.

Колекцията бе изработена изцяло от естествени материали като кашмир, вълна, кожа, коприна и плетива, като акцентите са ефектните комбинации на материи и цвят. Дрехите се отличаваха с изчистени кройки, следвайки идеята за достъпна мода като подчертават градската виталност и мобилност на съвременния лайфстайл.

\n

От късите прически със задължителен бретон и блестящите нокти от световните модни подиуми през артистичните интерпретации на грима от сърцето на Ню Йорк до елегантните силуети и компактните градски автомобили. Това бе част от внушителното представяне на колекцията в Парти център 4км, вдъхновена от градската мода и стремежът към комфорт и естетика.

Прочетете още:

Коментирай