Мода

Магнитен лак – страхотно изобретение

18.02.2012г. / 13 37ч.
Вергиния Генова
Магнитен лак – страхотно изобретение

Магнитният лак е изключително интересен. Може да го откриете и в българските магазини. Ето това е изобретение, за изобретателя на което трябва да се каже „Малко акъл, ама навреме да ти дойде!“.
Лак като лак, но явно има някакви метални частички в него. Продава се с малко магнитче и идеята е когато се лакирате веднага да доближите магнитчето до лака и след минутка – „О, чудо!“, получавате един уникален маникюр – на вълнички, на чертички – както сте си избрали, в зависимост от ъгъла, под който сте доближили магнита. Трябва да се доближава на 2-3 милиметра до лака. Картинката, която ще се получи зависи от това дали по дължина или по ширина сте доближили магнитчето до лака.

Предимствата – можете да си направите такъв маникюр у дома, става лесно и не е скъпо. Трябва да имате само повече време и търпение, защото трябва да лакирате нокът по нокът. Лакирате един нокът и веднага доближавате магнита, след това започвате със следващия. Трябва да се внимава да не се доближава прекалено много магнита до пръста, за да не се нацапа с лак – ако това се случи, веднага магнитът трябва да се изчисти с лакочистител.

Какво повече биха искали производителите и разпространителите на това омайващо жените чудо? Още едно добро попадение и още повече пари за хубост.

Прочетете още:

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
viki ( преди 11 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
леиа ( преди 11 години )
Поне снимка на магнитен лак да бяхте сложили...От редакцията:Ами ето, сложихме я. Наша си. Не е много хубава, та затова първоначално се въздържахме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Марияна ( преди 11 години )
ползвах такъв лак. Много съм доволна. Става страхотен маникюр и то за по-малко от минута.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар