Здраве и красота

Как да отслабна за лятото

20.03.2012г. / 05 25ч.
Аз жената
Как да отслабна за лятото

Със стоплянето на времето и все по-осезателното присъствие на пролетта вадим от гардероба по-тънки дрехи, които вадят на показ натрупаните килограми през зимата. Независимо дали искате да намалите с малко или с много сантиметрите на талията си, сега през пролетта е времето да вземете мерки и да влезете във форма през лятото.

Единственият верен отговор на въпроса как да отслабна за лятото е комбинация от спорт и подходящ хранителен режим. Истината е, че или ще се мобилизираме сега и ще наложим волята си над лакомията и мързела, или и това лято ще се чудим с какво модно парео по-напред да прикрием гънките и целулита.

Днес съвременната жена има безкрайно много задължения, но за да бъде в крак с времето тя успява да организира графика си така, че да има време за себе си.

Не можем и за пореден път да се скрием зад извинението, че нямаме пари за фитнес или пък за здравословна храна. Гимнастика можем да правим у дома, да отделим половин-един час за джогинг в парка или в двора на близкото училище. А кашкавалът, шунката, тортите и т. н. винаги ще са по-скъпи от плодовете и зеленчуците.

През тази пролет имайте воля заради себе си – за здраве и самочувствие!

Прочетете още:

Коментирай
4 rate up comment 3 rate down comment
Тодор ( преди 11 години )
Жена ми пи разни неща за да отслабне. Пробва и различни диети. Но нямаше видим ефект. След това опита с кленов сироп и най-сетне е много доволна. Но доколкото виждам попромени и начина на хранене. Просто не се тъпче. Спря тестените и сладките изделия, и готово.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар