Интимно

Нямаше да изневеря, ако...

22.03.2012г. / 16 32ч.
Аз жената
Нямаше да изневеря, ако...

Каквото и да си говорим, почти винаги в човешките взаимоотношения става въпрос за две неща: секс или пари. Днес темата е за първото и къде се коренят най-честите причини за изневярата.

Ето няколко варианта да довършим изречението: „Нямаше да изневеря, ако...“:

1. ... сексът беше по-добър!

Да-а, една задоволена жена (или мъж), не би имал крещяща нужда да изневери на половинката, ако сексуалният живот е редовен и пълноценен. Дори и да иска да кръшне, по-трудно би рискувал дългогодишната си връзка, освен ако нещата не вървят в леглото.

2. ... получавах повече внимание.

Ежедневието често ни притиска и забравяме най-важното – да сме нежни и грижовни към партньора си. Често си казваме „Той/тя ще ме разбере, знае, че го обичам.“ Дори и да е така, показвайте любовта си всеки ден. Хармонията в една връзка е налице, когато и двамата партньори се подкрепят и обичат не на празници или по време на ваканция, а всеки обикновен ден.

3. ... беше по-интересно.

Много от мъжете и жените, които признават изневяра, изтъкват като основна причина скуката във връзката. Дали това се дължи на половинката или е проблем на прелюбодееца, факт е, че често причина за изневяра се явява именно еднообразието и рутината.

4. ... не ме беше страх от обвързване.

Определено този мотив се среща по-често при мъжете, отколкото при жените. От страх, че може би се влюбват, някои мъже изневеряват, само за да си докажат (или да се самозаблудят), че те са господари на сърцето си и все още диктуват правилата. Това обаче е много страхливо и може да ви спре да обикнете някого истински и да се насладите на пълноценна, хармонична връзка.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
Здраве и красота