Майчинство

3 предимства да пазаруваш с дете

27.03.2012г. / 16 06ч.
Аз жената
3 предимства да пазаруваш с дете

Пазаруването с дете е предизвикателство, защото всичко в магазините и пазарите е подредено така, че да привлича клиентите, а малките деца са особено впечатлителни. За да си спестите главоболията, поставете условията за добро поведение предварително и ги припомнете, ако усещате, че детето ще се пречупи пред рафта със сладки неща. А иначе ето ги и предимствата:

  • Ще ви пуснат да минете най-отпред на опашката и ще си спестите чакането.
  • Ще ви дадат да опитате от храната, която се колебаете да купите като почерпят и детето – маслинка, парченце сиренце и т. н.
  • Ще ви кажат кое е най-прясно дори без да питате, когато ви видят с дете на ръце и ще ви препоръчат да купите от него, а не от онова, което уж изглежда добре.

Разбира се има и изключения в доброто поведение не само на детето, но и на търговците, но повечето са толерантни и проявяват разбиране към майки с деца.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
elena ( преди 11 години )
може би в една нормална държава - да. аз съм се опитвала да пазарувам с детето си - беше тогава на 2-3 годинки, нито някой ми отстъпи ред на опашката, само раздразнени погледи, че детето говори високо и се бута! а като ме видят с дете, се опитват да ми пробутат всякакви сладки и детски играчки, от които няма нужда, но разчитат, че то ще ревне и няма да мога да откажа. тази статия не се отнася до "скъпата" ни родина!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар