Свободно време

Постигаме мечтите си... 20 години по-късно!

29.03.2012г. / 08 39ч.
Аз жената
Постигаме мечтите си... 20 години по-късно!

За да постигнем целите и мечтите си, са ни необходими около 20 години, показва проучване, направено във Великобритания. Според резултатите на хората им трябват средно 2 десетилетия, за да сбъднат това, за което мечтаят, съобщава в-к „Дейли експрес“, цитиран от Dnes.bg.

Данните от допитването показват, че повечето хора се надяват до 22-годишна възраст да са се изнесли от дома на родителите си, но равносметката е друга – 13% от тях продължават да живеят с тях, дори и на 40-годишна възраст.

Голяма част от анкетираните са таили надежди до 25-годишна възраст да срещнат идеалния партньор, но 15 години по-късно 33% от тях все още не са открили любовта на живота си.

Идеалната възраст за брак пък е 28 години, статистиката и тук е безкомпромисна: всеки втори анкетиран официално се води необвързан.

Младите хора се надяват, че на 31 г. вече ще печелят солидни доходи, но за 71 процента от тях тази цел все още е непостижима.

Целта да се сдобият със собствен дом на 27 години е останала нереализирана за 32 на сто от хората, прехвърлили 40-те.

„Парите са ключов фактор за повечето набелязани цели“, отбелязват в заключение учените.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
коко ( преди 11 години )
Ако мечтите са ти много въздушни, няма начин да се осъществят. Ако работиш упорито за тях, ще станат някой ден. Мечтата е като семенцето - иска време -първо го посяваш, после го поливаш, наторяваш, грижиш се, докато укрепне, обичаш го и накрая дава плод.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Кънчо ( преди 11 години )
А ако си направите труда да направите статистика за България статистиката ще е далеч по-плачевна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар