Мода

Модерните сватбени рокли за 2012

25.04.2012г. / 14 49ч.
Аз жената
Модерните сватбени рокли за 2012

Кралската сватба на Уилям и Кейт беше отдавна, но нейната сватбена рокля все още влияе на модните дизайнери. За това и сред тенденциите при модерните булки тази година е търсенето на бяла рокля с прозрачни дантелени ръкави. Втората новост пак е свързана с прозрачната дантела – тя обгражда раменете и деколтето, а фина бродерия имитира нежна огърлица. Такъв модел е подходящ за младоженки, които искат да изглеждат деликатни, елегантни и романтични на сватбеното тържество.

Дизайнерите са помислили и за бъдещи булки с по-екстравагантен вкус – за тях в колекциите има рокли с две поли – първата пола е от кръста до коленете, а втората от коленете до глезените. Подобни модели наистина изискват мислене извън рамките, но пък са доста подходящи за дами с широк ханш, тъй като умело го прикриват.

Почитателките на не-бели сватбени рокли трябва да знаят, че нежните нюанси на сребърното, зеленото и лилавото остават в миналата година. През 2012 г. сватбената рокля е в бледо розово или пък само с намек за прасковено.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
emiliq ( преди 11 години )