Козметика и грим

Трикове за издръжлив грим

14.05.2012г. / 14 56ч.
Аз жената
Трикове за издръжлив грим

За една булка е важно не само да се чувства прекрасно на сватбения си ден, но и да изглежда безупречно. Представете си например как всичко изглежда наред, а след това на снимките забелязвате, че спиралата ви се е разтекла или натрошила под очите...

За да няма подобни неприятни изненади, Max Factor създаде спиралата 24 False Lash Effect. Както може да се предположи от името й, ефектът й издържа до 24 часа! Звучи страхотно, нали? Но какъв е ефектът? Сигурно мнозина от вас добре познават класическата False Lash Effect с онази невероятна четка, с която изглеждате така, сякаш пърхате с изкуствени мигли, сложени от професионалист. Е, спиралата е със същата тази четка, за да имате също толкова прелестни мигли, а тайната на дълготрайния ефект се крие в туша.

Формулата му съдържа специална основа, която обгръща миглите от корена до върха и така черните пигменти се разпределят равномерно и прилепват максимално добре. Именно това позволява на ефекта изкуствени мигли да издържи до едно денонощие! Освен всички други предимства, спиралата е и водоустойчива, така че няма да бъде необходимо да се притеснявате за грима си ако се разплачете от радост или ако завали дъжд.

Гримът на очите обаче не би бил пълен само с една спирала, колкото и зашеметяващи да прави миглите ни. Най-доброто допълнение към нея е моливът за очи, с който можем да изтеглим очна линия за „котешко око“ или пък да размажем с апликатор, за да постигнем опушен ефект. Затова и в момента 24 False Lash Effect е със специален комплимент от Max Factor – подарък молив за очи Liquid Effect Black Fire, който е дълготраен и е с вграден апликатор, за да ви улесни максимално при нанасянето на грима за големия ден.

Спиралата 24 FLE на Max Factor ще бъде една от козметичните награди в новия конкурс на Az-jenata.bg „Моята сватба“.

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време