Семейство

Сърца, романтика и сватба

15.05.2012г. / 09 24ч.
Вергиния Генова
Сърца, романтика и сватба

Винаги ли сърцата са пътят към сватбената церемония? През сърцата – изрязани в кората на някое дърво, издраскани в автобуса или в учебните тетрадки. Когато влюбените лежат на тревата и всеки облак им изглежда като пухкаво сърчице.

Сърцата са класика в романтичните отношения.
И затова и в магазините за сувенири и за художнически материали хартиите и аксесоарите на сърчица заемат половината от рафтовете. Когато и да отидете, например, в книжарница „Слънчоглед“ ще намерите голям избор от сърчица.

Пънчове сърца – с тях може да си изрежете сърчица, да направите фриз от сърчица.
Печати сърца – може да отпечатате на картичка, да използвате различни техники, различни цветове.
Предлагат се и рамки за снимки в такива форми, които да украсите с декупаж или да оцветите.
Кутийки от пресован картон във форма на сърчице, в което да сложите някакъв дребен подарък и разбира се да ги украсите подобаващо.
Сърца от стиропор, с които да украсите празнично дома.
Кристали във форма на сърца, хартии за картички, паус.
И разбира се много панделки, органза, плюш и всякакви други материи, които да направят предметите по-меки, по-лъскави, по-романтични и по-празнични.

Само ви трябва въображение и много любов. Разбира се и романтика. Сърцата са валидни, докато човек не се превърне в циник, като оня стар виц за хирурга, който влязъл в магазин за подаръци и казал, че иска един розов гъз, а продавачката се опитала мило да му каже, че това е много романтично плюшено сърце. А той й отвърнал, че е сърдечен хирург и много добре знае, как изглежда сърцето.

Та за всички, които не са цинични и все още имат романтична представа за любовта, романтиката и сватбите, за всички тях има невероятно голям избор на сърца, които могат да използват за романтичните си срещи, предложения и сватбени церемонии.

Продължавайте да раздавате любов на хората около вас и животът ще ви изглежда по-смислен, по-красив.

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
pipi ( преди 11 години )
i BOKO si ima nai - hubavoto sar4ice , koeto mnogo obi4am ....,moeto BOKO, s toploto sar4ice
отговор Сигнализирай за неуместен коментар