Интимно

Магия за любов или как да срещнеш съдбовния мъж

19.05.2012г. / 11 15ч.
Надежда Маринова
Магия за любов или как да срещнеш съдбовния мъж

Без да притежаваме специални умения можем да направим магия за любов, така че да срещнем съдбовния мъж.

За любовта са нужни мъж и жена. Те много си подхождат, все едно са създадени един за друг. Все още не се познават. Никога не са се виждали. Какво трябва да стане, за да се срещнат и между тях да пламне искрата на привличането? За да ви върви в любовта има няколко лесни, но важни стъпки:

1. В нужното време на нужното място

Не се затваряйте в себе си – ходете на гости, рожден ден, кино, театър, изложби, разходки, екскурзии. бъдете активни в социалните мрежи. Осведомявайте се и откликвайте на различни покани за събития и срещи, включително и на флашмоб – където има авантюристични и нестандартни хора, често извън обичайния ви кръг от познати.

2. Подходящо разположение на духа

Ако постоянно ви занимават проблемите в работата или премятате през ума си провалите на минали любовни връзки, сигурно се притеснявате, че е много сложно вече да се влюбите в някого. Тези негативни мисли се изписват на лицето ви като щит и отблъскват всяко мъжко внимание.

3. Открити и дружелюбни във всяка ситуация

Може по характер да сте стеснителни, не се примирявайте, работете над прекомерната ви неувереност и пред вас ще се отворят хиляди врати, които преди сте пропускали.

4. Психоатака

Психоатаката тук е вид медитация за любов. Поговорете със себе си: „Аз съм привлекателна, достойна за любов, мога да обичам, искам да даря любовта си на мъж, който ме заслужава, който да направя щастлив“.

Накрая най-важното – всяка работа, всяко начинание все пак отнема време – така както е нужно на семето да стане цвете.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай