Лято с Az-jenata

Стегнато и гъвкаво тяло през лятото чрез пилатес упражнения

23.07.2012г. / 10 34ч.
Аз жената
Стегнато и гъвкаво тяло през лятото чрез пилатес упражнения

Изваяната фигура, душевната хармония и възможността да се наслаждава на живота, е рецепта за самочувствие за всяка жена!

Без значение от ръст, големина на бюста или пък цвят на очите, всяка жена може да бъде невероятно красива и да блести със своята индивидуалност. А сега, през лятото, това е цел на по-голямата част от нежния пол. Но освен красива фигура, това е въпрос и на излъчване и самочувствие. Освен това ще трябва да се освободим от стреса и негативизма, който така активно си трупаме всеки ден. Измореният вид и лошото настроение не само отблъскват околните, но и ни състаряват с поне 5 години!

Затова, най-добре е да изберем дейност, с която не само ще стегнем и оформим тялото си, но ще можем и да прогоним напрежението и отрицателните емоции. Методът Пилатес е перфектен за целта. Той е съвкупност от упражнения, базирани на йога, балет и каланетика, изпълнявани на фона на релаксираща музика. С тях стягаме тялото си, тонизираме мускулите, подобряваме гъвкавостта си, контролираме стреса и поддържаме доброто настроение. Или както е казал Джоузеф Пилатес (неговият създател): „След 10 пъти ще почувстваш разликата, след 20 ще видиш разликата, а след 30 пъти – ще имаш ново тяло.

И независимо дали вече тренирате с метода Пилатес, или пък сте решили да започнете да извайвате тялото си чрез тези чудотворни упражнения, ще имате нужда от верен помощник! Това е Пилатес Сет от 3 части на Топ Шоп. Той съдържа всичко, от което се нуждаете за вашата тренировка. Убедете се сами ТУК!

С Пилатес Сет лесно ще тренирате вкъщи или в залата. Ще оформите гъвкава фигура, стегнати форми и много секси силует. Комплектът включва мини топка Пилатес, Пилатес постелка и ластик за разтягане. Дори да сте начинаещи, не се притеснявайте, в комплекта ще намерите и инструкции за упражнения! Топката Пилатес е страхотен уред за тренировка, който няма лесно да ви омръзне, заради разнообразието от упражнения, които можете да правите с него. Ластикът за разтягане е супер удобен при тренирането на различните мускулни групи. А тренировъчната постелка е чудесен аксесоар при практикуване на Пилатес, стречинг и йога.

Момичета, няма какво да му мислите. Оформете стройна и стегната фигура, добавете си самочувствие и много усмивки като поръчате Пилатес Сет от 3 части ТУК още сега!

Коментирай