Свободно време

Загубен годежен пръстен се връща при собственичката си

01.08.2012г. / 07 02ч.
Снежана Проданова
Загубен годежен пръстен се връща при собственичката си

Една невероятна история за жена, която губи годежния си пръстен и го намира... 4 години по-късно!

Несия Размусен била с децата си до р. Ригби, когато изгубила годежния си пръстен. Тя махнала бижуто с диамантен камък, за да намаже мъниците със слънцезащитен крем, и повече не го намерила. Още повече я съкрушил фактът, че съпругът й скоро щял да бъде разпределен в Ирак, и загубата на символа на любовта и брака им бил твърде тежък емоционален удар.

Четири години по-късно каякарката Емили Гейслер забелязала нещо лъскаво на брега на реката и едва повярвала на очите си. Помислила, че някой си прави шега с нея, но когато се осъзнала, решила, че ще е най-добре да  пусне съобщение в местния вестник. Скоро след това обаче провела разговор със свой колега, който се оказал зет на Несия Размусен.

Когато Несия разбрала за случилото се, била напълно убедена, че става въпрос за нейния отдавна изгубен пръстен. Потърсила Емили и отишла при нея с албуми и снимки от сватбата, за да докаже, че бижуто наистина й принадлежи. Емили признава, че не искала да бърза с решението си, понеже такава скъпоценност предизвиква твърде много интерес у самозванци, но когато видяла доказателствата, не се усъмнила нито за миг.

Диамантеният пръстен отново заел почетно място на ръката на Несия. Въпреки настойчивостта на съпруга си, тя не пожелала да замени пръстена с друг.  Нужни били 4 години и малко късмет, за да се върне отново при нея, вярно – мръсен и в компромисно състояние, но пък все така емоционално стойностен и значим за нея.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай