Козметика и грим

Есенни цветови тенденции в грима

21.08.2012г. / 10 28ч.
Снежана Проданова
Есенни цветови тенденции в грима

В края на лятото поглеждаме към есенните тенденции в грима. Независимо от тена ви, следните цветове на козметичните продукти ще ви стоят еднакво пленително добре.

1. Сенките за очи. Лилавото е идеалният цвят, който ще ви придаде мистичен вид и през деня, и вечерта. За повече стил и изисканост, златното и бронзовото са цветовете, които комбинират буржоазния блясък и тропичната жар. Кафявото във всичките му тонове можете да нанесете и на светла кожа, за да създадете задимен ефект на клепачите си, и на тъмна - за да подчертаете погледа си.

2. Моливът за очи. Тъмносиньото и тюркоазеното синьо са определено цветовете, които карат очите да изглеждат по-живи, по-будни и по-магнетични.

3. Устните. Розовият гланц за устни е все още актуален. Блясъкът му създава обем, а цветът му подчертава женствеността ви. А като стана въпрос за женственост, не забравяйте класическото ярко червено червило, което вади на показ дързостта и самочувствието на всяка жена.

4. Кожата на лицето. Нежното розово е способно да подчертае цялата ви женска красота. Ако сте с по-тъмна кожа, нанесете ружа си на външната част на скулите. Ако пък сте със светла – правилното място са ябълките на скулите.

Бронзантът, стига да не е бляскав, ще изравни тена на лицето ви и нежно ще подчертае всичките му извивки.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай