За дома

Как да готвим вкусно и здравословно?

26.09.2012г. / 09 29ч.
Аз жената
Как да готвим вкусно и здравословно?

Вижте как да приготвяте апетитни ястия със съвсем малко количество мазнина...

Времето захладня и просто няма начин да не ви се е отворил апетитът за нещо по-различно от пресни плодове и зеленчуци. В което няма абсолютно нищо лошо. Даже напротив! Организмът ни се нуждае от разнообразна и питателна храна. Крехки пържолки, риба, по-сочни манджички, а защо не и един богат омлет... Единственото условие обаче, е всички тези вкусотии да съдържат минимално количество мазнини.

По-опитните в кухнята веднага ще възразят, че това е невъзможно. Защото апетитните гозби си изискват доста мазнинка. Да, но не и когато са приготвени с Универсалния тиган Керамика Прима на Делимано. Защо ли? Ами този тиган е с керамично, незалепващо покритие и дори при пържене са ви нужни само няколко капки мазнина! Ако не ви се вярва, можете сами да се убедите в качествата му ето ТУК.

Универсалният тиган е необходим на абсолютно всяко домакинство. С него няма нужда да се отказвате от любимите си храни! Те ще бъдат приготвени много по-здравословно. И апетитно! Защото керамичното покритие запазва максимално витамините и минералите, сочността и естествените аромати на продуктите. Което прави вкуса им много по-плътен и наситен.

Освен това храната не залепва и се изпича абсолютно равномерно. А за по-ангажираните домакини имаме още хубави новини – всичко се приготвя много по-бързо, а почистването става за секунди.

Колебаете ли се още? Ами ако ви кажем, че Универсалният тиган Делимано може да бъде ваш само за 19,90 лв.? Оферта, която просто не е за изпускане!

Започнете да готвите вкусно и здравословно! Възползвайте се от неустоимото предложение и вземете вашия Универсален тиган Делимано на СУПЕР цена от ТУК! И побързайте, промоцията е до 4 ноември 2012!

Коментирай