Мода

Мира Добрева – още по-красива с подновен гардероб

12.10.2012г. / 10 01ч.
Аз жената
Мира Добрева – още по-красива с подновен гардероб

Дългогодишният телевизионен журналист в БНТ и водещ на националните новини – Мира Добрева – се довери на дизайнерката Вяра Георгиева за своята екранна визия в предаването „Отблизо“. Подчертаната, но не натрапчива елегантност на дрехите, е спечелила вниманието на Мира, известна като една от най-добре облечените и стилни жени в телевизионния ефир.

Дизайнерката Вяра Георгиева отбелязва, че дрехите от тази всекидневна линия са: „за дамите, които търсят стил, нещо за работа, но много артистично, да бъде пипнато, дизайнерско, българско и качествено“.

Мира Добрева и нейната колежка Стела Арищиева ще бъдат всяка събота и неделя на екран с тоалети от casual линията на FEDE fashion studio.

„Отблизо“ стартира през септември 2011 г. като авторски проект на Мира Добрева. Сега предаването започва с ново ефирно време, а именно събота и неделя от 11:00 до 12:00 часа. От самото начало на предаването в него се говори за добрата новина като първа и на преден план се извеждат красивите и драматични обрати, които се развиват положително.

Снимка: Иван Коловос

Прочетете още:

Коментирай