Меню

Лазаня

10 февруари 2006 | 13:09 | Аз жената
Добави в любими
Лазаня

Приготвяне
Продукти:
За корите:
4 яйца
1 коф. кисело мляко
1/4 ч. л. сода бикарбонат
Мая
Сол
Брашно

За плънката:
Колбас
Сирене
Варени яйца
доматен сок
Кашкавал

Приготвяне:
Четирите яйца, млякото (смесено със содата), маята (размита в малко вода), малко сол и брашно (колкото поеме) се омесват. От тестото се правят малки топки, които се оставят да втасат. След това се разточват на кори. Продуктите от плънката без доматения сок и кашкавала се нарязват (количеството е по желание). В намазнена тава се нареждат ред кори, ред плънка. Върху последния етаж – кората се изсипва доматения сок. Сложете във фурната и малко преди да стане готово настържете кашкавал и допечете.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Станислава ( преди 11 години )
Корите сурови ли се слагат?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар