За дома

Кухненският робот

20.03.2006г. / 23 17ч.
Аз жената
Кухненският робот

Петък вечер е. След час гостите ще почукат на вратата, а вие току що се прибирате от пазар. Къщата свети от чистота, но вечерята не е готова. Какво ще правите? Запретвате ръкави, вадите кухненския робот и започвате – да режете, кълцате, настъргвате, пасирате, месите, изтисквате, мелите... Няколко функции и само едно копче!

Всяка домакиня се радва да притежава кухненското чудо, чиито разнообразни функции е трудно да се изброят. Уредът има най-малко две степени на скорост. Осигурена е максимална защита при използването му, тъй като работи само при затворен капак. С помощта на специален бутон се почистват автоматично и частите могат да се мият в съдомиялна машина.

Кухненският робот нарязва зеленчуците за салатата, лесно меси тестото за сладкиши, както и за пици, смила ядки, разтрошава лед, смила месото или го нарязва и смесва шейк от лимони.

Най-често комплекта кухненски робот съдържа основен корпусен блок, две кани с вместимост по около 2 л, универсален нож за нарязване, надробяване, смесване и пасиране. Също нож за месене, приставки за настъргване и нарязване на зеленчуци и кашкавал, приставка сокоизстисквачка, цитрус преса, приставка миксер-блендер подходяща за приготвяне на кремове, каши, разтрошаване на лед и накълцване на меки зеленчуци. Месомелачката може да се използва за едро и средно смилане и приготвяне на колбаси. Уредът пести енергия и място в препълнените кухненски шкафове.

Превърнете готвенето в удоволствие с кухненския робот, който улеснява работата на домакинята, постигайки максимален ефект.

Миалната машина – вече не лукс

Коментирай