Интимно

Сутиенът - за и против

04.05.2006г. / 22 24ч.
Аз жената
Сутиенът - за и против

Женските гърди – безспорно най-привличащата и еротична част от женското тяло! С или без сутиен и кога и как сутиен – въпрос на личен избор. Но все пак, дори и при сутиените си има правила. Нататък да четат само тези, които са ЗА и тези, които не знаят за последствията от не носенето на сутиен.

Да носим или не сутиен – лично решение. Зависи от много неща – нашата нагласа, размера на бюста, неговото състояние, а може би и не на последно място – желанието на любимия. Някои мъже обичат да свалят сутиени, други – да не ги свалят, а трети – да не се ползват такива въобще.

И все пак – специалистите съветват – независимо от размера на вашите гърди – носете сутиен, защото така бюстът ви и за в бъдеще ще изглежда стегнат и привлекателен. При едрогърдите момичета това е задължително!

Сутиенът е задължителен и при бременност и кърмене. В този период бюстът на всяка жена се променя – наедрява. Задължително е и мазането с крем, за да не се стигне до образуване на стрии. Дори в периода на кърмене се препоръчва сутиенът да не се сваля и през нощта.

Разбира се не бива да изпадаме в крайности – сутиен на всяка цена – има ситуации, в които той не е много желателен. Особено ако сме по-смели и демонстрираме секси дреха без сутиен. Разбира се това отново можем да си го позволим ако сме млади и с красив бюст.

Но за нормите и начините да отсъдим кой бюст е красив – очаквайте.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
____ ( преди 11 години )
vse pak pri noseneto postoqnno na sytien i ako e ot ranna vuzrast gurdite en se razvivat mn dobre
отговор Сигнализирай за неуместен коментар