Свободно време

Да живееш с фън шуй

12.02.2007г. / 13 13ч.
Аз жената
Да живееш с фън шуй

Ако практикувате фън шуй всеки ден, може да бъдете по-добри и от мен! – казва авторката на новата книга за Фън шуй Лилиан Ту.
Тя е родена през 1946 г. в Малайзия, и е бестселърова авторка, телевизионна личност и практикуваща древното изкуство фън шуй. Има над 80 книги по темата за фън шуй, преведени на повече от 30 езика.

Фън шуй съвети от Лилиан Ту

Съвет 1: Избягвайте вода в спалнята.
Присъствието на вода води до загуба – загуба на пари и на взаимоотношения.
Това се отнася до картини, изобразяващи реки, водопади и езера.
Чашата с вода върху нощното шкафче не е проблем.

Съвет 2: Поставете табуретка с три крака във всекидневната, близо до входната врата за привличане на парите.

Съвет 3: Редовно подрязвайте растенията и дръвчетата си.
Така ще сте сигурни, че няма да прораснат толкова, че да отрежат достъпа на скъпоценната ян енергия от слънчевите лъчи.
Когато растенията пораснат прекалено, те натрупват твърде много ин енергия.

Съвет 4: Увесете кристална топка на някой от прозорците.
Изберете прозорец, който е изложен на директна слънчева светлина. Кристалът провежда светлината под формата на прекрасни цветове. Методът е превъзходно средство за късмет във взаимоотношенията и върши особено добра работа, когато е поставен в югоизточния ъгъл.

Книгата “Планирай живота си с фън шуй”:

Фън шуй, древното китайско изкуство за организиране на интериора по начин, който да привлича положителната енергия, се превърна в популярен метод за сдобиване със здраве, благосъстояние, щастие и хармония.
Но потенциалът на фън шуй не се изчерпва единствено с това. Като съчетава древния метод за организиране на пространството с техниките на китайската астрология, Лилиан Ту показва как да направим персонализиран план на своя живот и да направляваме шанса и съдбата си.
Авторитетният наръчник предлага практични и лесноприложими решения, които имат за цел да предизвикат реални промени в живота ни по пътя към щастието, успеха и здравето. Разгледани са домът, градината и работното място. Вместо сляпо прилагане на общите постановки, авторката разглежда начини за персонализирането им, което увеличава и ефекта от фън шуй.
Подробно място е отделено и на онова, което не трябва да правим, когато проектираме или обзавеждаме дома си.
Това позволява да се предприемат простички положителни стъпки към увеличаване на добрата енергия месец след месец, година след година. Всичко това се оказва изненадващо лесно и резултатно.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Банко ( преди 11 години )
В тази книга е направен обзор на различни техники от различни школи по Фън Шуй, но нито една от тях не е представена и описана пълно, за да може всеки читател да започне веднага прилагането й. В допълнение - има много грешки в текста и схемите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар