За дома

Пастелни тонове за спалнята

03.05.2007г. / 17 33ч.
Аз жената
Пастелни тонове за спалнята

Важна предпоставка, за да се събуждаме с усмивка, ведри и отпочинали е както матракът, на който спим, така и самата спалня. Това е мястото за почивка, отмора, пълноценен сън.
Ето защо в този кът от жилището си трябва да се чувстваме изключително приятно, удобно и дори комфортно. Пазарът в тази насока е доста гъвкав и разнообразен и предлага различни дизайнерски интериорни решения.
В този смисъл мебелна компания “АРОН” се стреми периодично да предлага на българския пазар изцяло нови като дизайн и функционалност, непознати досега композиции от спални комплекти, включващи: легло, гардероб, комод, нощни шкафчета, подматрачни рамки и т. н. Новината обаче е, че през май и юни верига магазини “Арон” правят и наистина големи отстъпки и подаръци като при покупка на един от спалните комплекти Arrezo, London, Jana, Santiago и Turn получавате и латексов матрак Ortopedik (160x200 см., вис. 16 см.)

Съчетайте функционалност и модерен дизайн при спалните мебели и ще превърнете тази стая в едно от любимите си кътчета вкъщи. Гардеробът и самото легло са основните елементи във функционално отношение от оформлението на пространството за почивка. Изборът на тези елементи зависи основно от пространството, с което разполагате. Можете да раздвижите визията на гардероба като решите една или две от вратите му да бъдат огледални, напр. гардероб Arrezo, London, Santiago. По този начин се създава ефекта “картина в картината”. Това впечатление се създава, защото огледалната повърхност ще отрази част от интериора.
Модните тенденции дават превес на цветови съчетания като: орех-капучино, венге-алуминий, лешник-крем, клен-бяло и т. н Ефектен вариант би се получил при съчетанието напр. на цветовете орех и капучино (вж. спалня Turn) не само като цветова гама на мебелите, но и като допълнителни интериорни решения, каквито са картините и контрастните стени, както и паркета, който е в унисон с корпуса на спалнята и чекмеджетата. За привържениците на така модерният цвят венге, съчетан с алуминий, препоръчваме спалня Santiago, която изисква или повече светлина в помещението, или изчистени и семпли аксесоари. Това решение ще подчертае неповторимата изисканост във вида на елемента, а оттам и цялата атмосфера на помещението. Можете да оформите спалното пространство и по много оригинален и свеж начин, ако изберете елементите в съчетание на цвят орех и бяло (вж. спалня London). Дизайнерското хрумване – да подчертае рамката на леглото чрез контраста в багрите, е наистина индивидуално. Този замисъл е прокаран и при оформлението на гардероба, нощните шкафчета и комода, където корпусът е орех, а фронта на вратите – бял. Следвайки новаторските идеи на професионалистите в обзавеждането от магазини “Арон” със сигурност ще внесете истинска пролетна атмосфера в дома си.


Спален комплект Arrezo – цвят: орех como и крем. Цена на комплект (гардероб 4 крила+легло160/200 см+2нощни шкафчета +комод+2 подматрачни рамки Twinflex NV): 2299 лв. с подарък латексов матрак Ortopedik 160x200 см.

Спален комплект London – цвят: орех kern и бяло. Цена на комплект(гардероб 5 крила+легло160/200 см+ 2нощни шкафчета+комод+2 подматрачни рамки Twinflex NV): 2399 лв. с подарък латексов матрак Ortopedik 160x200 см.

Спален комплект Turn – цвят: орех и капучино. Цена на комплект(гардероб 5 крила+легло160/200 см+2нощни шкафчета+ комод+2 подматрачни рамки Twinflex NV):2499 лв. с подарък латексов матрак Ortopedik 160x200 см.

Спален комплект Jana – бук kern и бяло. Цена на комплект(гардероб 5 крила+легло160/200 см+ 2нощни шкафчета+комод+2 подматрачни рамки Twinflex NV):2099 лв.

Спален комплект Santiago – цвят: венге и алуминий. Цена на комплект(гардероб 5 крила+легло160/200 см+ 2нощни шкафчета+комод+2 подматрачни рамки Twinflex NV):2099 лв. с подарък латексов матрак Ortopedik 160x200 см.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ана ( преди 11 години )
Преди 1 година си купих скрин от магазини Арон.Доставят го в кашон, плащаш за монтажа и скирна се разпадна.Обещаха да доставят някакви лайсни за чекмеджетата, който и до днес не са доставени. Дано и рекламираните спални не са от този тип.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар