Козметика и грим

Край на пудрата!

25.06.2007г. / 13 20ч.
Аз жената
Край на пудрата!

В летните жеги употребата на пудра за лице вместо да ви разкраси, би могла да ви изиграе крайно лоша шега, за която разбира се единствено вие ще сте си виновни. Пудрата не само създава гланцова мекота на лицето, но запушва порите и затова през лятото красивият ефект е само за кратко, особено ако сме сложили дебел слой пудра, ще изглеждаме като клоуни край басейна.
Неправилно поставената пудра изглежда неестествено и прекомерно състарява, защото след кратко време върху пренапудреното лице ясно се открояват бръчките.
Далеч по-подходящи за летния сезон са бронзиращите кремове с слънцезащитен фактор, те заличават нежеланите дефекти по кожата, подхранват я и я предпазват от вредните слънчеви лъчи.
Ако все пак имаме вечерни изяви, бихме могли да си сложим съвсем малко пудра, колкото да подчертаем вечерния грим. Но в летните барове, озвучени с караоке, оцветени с коктейли и вкус на текила може да се окажем единствено ние напудрени като за Виенската опера, така че, преценете сами къде и с кого отивате.
Може би това лято ще минете с по-малко грим и повече щуро настроение.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ВИИЛИИИ ( преди 11 години )
pudrata ee superr Tupo ne[o po dobre fon do ten otkolkoto taq pydraa ,, ;d
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
АнИ ( преди 11 години )
така е ми !!! шматките който се заблуждават и си слагат свеси час и приличат на клоуни.. :Д:Д:Д:Д:Д
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
foxi ( преди 11 години )
Ами днес вече са измислени достатъчно средства за борбата с несъвършенствата на кожата, включително и сред матиращите средства като пудрите например. Да благодарим на козметичните компании, че са създали т.нар. дишащи пудри и най-вече на Манхатън за чудотворната им антибактериална колекция. Естествено, че като всяка крайност и прекомернота употреба на пудра(а и на всякакъв друг грим) води до необратими последствия за деня, вечерта и т.н купона изобщо, а при системно недоглеждане на приложените инструкции за употреба би могло да доведе и до траини повреди на фасадата и самочувствието.Затова всъщност най-важното е да се запазва балансът и хармонията, да се има предвид, че въпреки всички градски легенди от света на висшата мода винаги най-очарователен и желан си остава гримът, естествено подчертаващ визуалните достойнства на жената. Този трябва да бъде изучаван от младите девойки, прохождащи в света на личната изява във всички сфери от своите социални изживявания
отговор Сигнализирай за неуместен коментар