Той

Подарък за мъж

14.11.2007г. / 09 11ч.
Аз жената
Подарък за мъж

Какво да му подарим?

Какво да подарим, ако това е Той? Какво да подарим, ако не е той, но все пак трябва, искаме или се налага да подарим нещо?

А какво, ако пък може би да е той, може и да не е? Ако на нас ни се иска да е той, ама не знаем как ще приеме подаръка?

Направо може да се омотаем като патици в кълчища с подобни мисли.

В крайна сметка пък какво толкова – да рискуваме с нещо веселяшко. Поне ще разберем дали има чувство за хумор, а и тези веселяшки неща не винаги струват безумно скъпо. Така хем няма да ни е яд, че сме се охарчили, ако се окаже, че не е този, за когото го смятаме, хем няма да се депресираме, ако не оцени подаръка ни по достойнство, както сме очаквали. Всичко може да се обърне на майтап. Но с тези полусимволични, полузакачливи подаръци можем да кажем много, а и от реакцията може и да научим много. Така ще проучим добре дали е достоен за най-големия подарък, а именно за нашето сърце.

И ако сме решили да го пробваме може да минем метър с нещо от стария гардероб на баща ни или дядо ни. Именно с вратовръзката. Най-баналния и лесен подарък за мъж. Минавайки през магазините ще се уверите, че излизат на мода едновремешните стари тесни вратовръзки, които сме виждали само по старите ленти и чернобелите снимки.

А всеки себеуважаващ се мъж трябва да има поне една вратовръзка в гардероба си. Дори тези, които никога не сте виждали с вратовръзка, рано или късно ще попаднат в клопката на бизнес облеклото или пред олтара. И работодателят и булката ще изискват официално облекло. Защото малко са хората, които успяват да живеят без да работят, а още по-малко, които успяват да си живеят цял живот щастливо без да се оженят.

Все някога ще им се наложи да отидат на интервю за работа в банка, например, и ако искат да бъдат наети, освен знанията и дипломата, трябва да се приведат и в приличен външен вид. Вратовръзката е един от отличителните белези. По-вероятно е, на пръв поглед на срещата да не забележат, че е по джапанки, но определено ще им направи впечатление с каква вратовръзка е.

Затова, ако ще е подарък за мъж, то нека да е вратовръзка. Идеята да вземете от старите на дядо ви е добра за майтап, за да проверите какво е отношението му към административно деловия стил. А и ще бъде изцяло в духа на новите модни колекции. Може дори да не забележи, че годината й на производство е била доста отдавна.

Обаче ако подаръкът ви бъде оценен както подобава, може да правите често шопинг турове по магазините за вратовръзки и да го изненадвате с все нови и нови открития. То е като да си купуваш обувки за новата рокля или да търсиш подходящи обеци за новата блузка. И наред с удоволствието да правите подаръци ще имате един силен женски коз.

Ако някога ви направи забележка, че имате 100 чифта обувки, въпреки че никога не успявате да обуете два чифта едновременно, то ще имате повод да контрирате с репликата: И ти имаш сто вратовръзки, въпреки че никога не носиш по две едновременно.

С времето ще започне дори да ви доставя удоволствие да купувате, а и ще научите много за неговия характер и темперамент по вратовръзките, които предпочита.

Какъв е той според вратовръзката?

Коментирай
8 rate up comment 0 rate down comment
Georgi ( преди 11 години )
Подаръкът зависи от повода и човека. Ето какво подарих на баща ми http://mbox.bg/product/460/bachva-s-kanelka-rf1071.html . Много му се зарадва.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
мунчо ( преди 11 години )
Разликата е само,че 100 вратовръзки не заемат мястото и обема на 100 чифта обувки :-)Иначе една вратовръзка, съобразена стилове с риза и/или сако/костюм е един чудесен подарък за мъжКогато са ми подарявали вратовръзка, съобразена с дрехите, винаги много съм се радвал...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
viktoriq ( преди 11 години )
a mi interesni sa ama na toq svqt samo maje li ima nie jenite sa6to iskame podaraciiiiiiii :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар