Козметика и грим

Грижа за кожата на основата на виното

11.02.2008г. / 09 42ч.
Аз жената
Грижа за кожата на основата на виното

Отдавна се знае, че чаша червено вино на вечеря удължава живота, но никой никога не се е замислял за положителния ефект, който виното може да има върху кожата. Винотерапията Beauty Nectar на Nature’s глези чрез естествената сила на италианското вино Chianti (Кианти) и екстрактите на червеното грозде.

Nature’s Beauty Nectar съчетава естествени антиоксиданти, открити в полифенолите и токоферолите (витамин E) на гроздето, които спомагат забавянето процеса на стареене на кожата. Продуктите включват също резвератрол, естествен антиоксидант, открит в червеното грозде и виното Chianti, които спомагат за стимулирането на производство на нов колаген за кожата, подобряващ еластичността. Маслото от семена на грозде, гроздовите захари и гроздовата вода имат прекрасен овлажняващ ефект, докато свежите киселини се използват като мек ексфолиант, който придава младежки и бляскав тен на кожата. Гроздовата пулпа помага за забавяне процеса на стареене на кожата и предпазва от вредните ултравиолетови (UV) лъчи. Всички продукти са дерматологично изпробвани и са подходящи дори и за най-чувствителната кожа. Серията Nature’s Beauty Nectar е съставена от пет отделни продукта, чиито активни съставки са чисти и високорезултатни:


Обновяващи кристали за тяло с детоксикиращо действие
Ексфолира, обновява и омекотява кожата на тялото. Ефикасно действа в борбата със стриите. Подпомага елиминирането на излишни течности и токсини.
Обновяващ лосион за тяло
Нежен ексфолиант, който обновява и омекотява кожата на тялото и отлага преждевременното стареене. Съдържащите се витамини подхранват и същевременно предпазват от вредното влияние на околната среда.
Детоксикиращ почистващ крем
Деликатно почиства грима, нежно ексфолира и омекотява кожата на лицето Благодарение на съдържащите се във виното Кианти антиоксиданти ефективно неутрализира свободните радикали.
Обновяващ дневен крем
Съдържа специални протеини със силно антиоксидантно действие. Подхранва, хидратира и съживява уморената и отпусната кожа.
Обновяващ нощен флуид с вино Кианти и масло от гроздово семе
Интензивно подхранва и обновява клетките през нощта. Подобрява клетъчната микроциркулация и дарява плътност на кожата.

Повече информация за тези и други продукти можете да откриете на www.selecta.bg

Вижте снимки на пълната серия за винотерапия

Коментирай
17 rate up comment 0 rate down comment
vanina ( преди 11 години )
Interesuva me koq e novata firma vnositel.Do sega bqha Selecta , no si dadoha pravata na druga firma.Tova sa lubimite mi produkti , molq sadeistvaite mi ot kade da si gi zakupq
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17 rate up comment 0 rate down comment
ana ( преди 11 години )
interesuva me distributora na reklamiranata po gore ot vas terapiq. blagodarq
отговор Сигнализирай за неуместен коментар