Интимно

Как да запазим потентността?

25.09.2008г. / 09 37ч.
Аз жената
Как да запазим потентността?

Вече имаме сериозни намерения към някой конкретен мъж и това понякога ни прави много настъпателни и започваме безогледно да навлизаме в личното му пространство. Разбира се, само от негова гледна точка изглежда така. Ние просто се притесняваме за неговото здравословно състояние. Без да искаме започваме да се вторачваме в това колко бързо свършва при сексуалния акт, броим колко пъти и понякога почти се вманиачаваме. Разбира се никога не си го признаваме.

Но без да искаме започваме да се месим в начина му на живот и хранителния му режим. Не му позволяваме да хапва прекалено много пържени картофки, например, да не носи тесни дънки и т. н., което за нас простичко значи, че искаме да живеем със здрав мъж със здрав кръст до края на живота си.

За него най-често означава, че просто искаме да му се качим на главата и да го контролираме. И тъкмо когато ние обмисляме планове за наследник и затова искаме и избраника ни да е в най-добрата си форма, той най-ненадейно един ден ни трясва вратата и ни заявява, че не сме един за друг. Невероятно, но често срещано. Мъжете често приемат нашата загриженост като желание за манипулация. Нашата тревога за бъдещето като проява на контрол.

Затова трябва да проявяваме загрижеността си колкото се може по-внимателно и ненатрапчиво. За нещастие репродуктивните проблеми много по-често засягат жените, отколкото мъжете, но именно ние сме свикнали повече да се грижим за нашето здраве и за това на околните и сърце не ни дава да гледаме как любимия ни мъж се съсипва. Разбира се от наша гледна точка.

Освен всичко друго за нас е от особено значение собствения ни мъж да е достатъчно надарен и достатъчно потентен. Защото никоя не иска една година след сватбата отново да е самотна в леглото и да се чуди какво да прави.

Пословично е станало мнението, че тясното бельо, както и дънките намаляват мъжката потентност, но как да отучим мъжете да ги носят? Постепенно. Като се възхищаваме винаги когато ги виждаме в костюм, например. Мъжете са суетни – рано или късно ще ни повярват.

Учените са особено подозрителни към твърдението, че топлите вани и лаптопите са причина за намаляване на половата мощ при мъжете. Логично е, че щом тестисите са изнесени извън мъжкото тяло, то и температурата им ще е по-ниска от тази на другите органи, а когато се нагряват прекалено, то количеството на произвежданата сперма намалява. Разбира се това се случва само когато се практикува постоянно.

Е, за да сме по-сигурни, че нашия възлюбен няма да се повреди, можем да приготвяме ваната с малко по-хладка вода и да влизаме с него, за да го постоплим.

За повече потентност можем да използваме повече целина в кухнята и да експериментираме като я прибавяме към повече от ястията, които приготвяме. Особено вечер. Тогава можем да приготвяме за пред телевизора и голяма купа с разнообразни ядки. Защото е много секси и романтично, а и не само?

Да предлагаме вино, вместо газирано – мъжете са като децата – няма да се сетят сами. Газираното вреди на мъжката простата.

Ще се наложи да се прежалим и в името на мъжката потентност да поднасяме на масата повечко чесън. Той е полезен и за много други неща, така че най-добре да го похапваме заедно.

Пържолите, без мазнина, които мъжете обожават през зимата също допринасят за по-добрата потентност.

Всъщност формулата за мъжката потентност е много проста и преповтаря мъдрия и здравословен начин на живот, който в днешно време си е истински лукс.

А това е: умерен спорт, спокоен живот, силна храна и секси жена.

* * *

Изпитаните стари афродизиаци
Мъжът какъвто е – наръчник за употреба
Какво искат мъжете всъщност?
1/3 от българските мъже признават, че са имали проблеми с ерекцията

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Донна Жуанита ( преди 11 години )
Горкият мъж! Аз съм против...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
Лиляна ( преди 11 години )
Бе, драга, аз да не съм готвачка та да предлагам - да ходи на заведение като иска да му предлагат вино вместо газирано. Квот има това ще яде, айде сега и претенции. А ако не му харесва да си готви сам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време