Мода

Пуловер или рокля за Нова година – какво да изберем?

30.12.2008г. / 09 52ч.
Аз жената
Пуловер или рокля за Нова година – какво да изберем?

Пуловер или рокля, с какво предпочитате да се появите в новогодишната нощ?

Зависи къде? Зависи с кого?

Ако сме на елегантен ресторант – малката черна рокля винаги върши идеална работа.

Ако сме на хижа с приятели по-сполучливо би било да сме в пуловер и дънки, за да сме винаги готови за снежни приключения в планината.

А защо не комбинация рокля тип пуловер, или пуловер тип рокля. Тази зима са изключително актуални. Освен това са невероятно практични, удобни и да не забравяме, че наред с това са интересни, нетрадиционни и не на последно място – ужасно секси.

Могат да се носят както с тънък чорапогащник, така и с клин или панталон.

Стоят добре и с ниски и с официални обувки или ботуши.

Някои от този тип пуловери са без ръкави, с деколтета, с широки ръкави, с дълги ръкави. Общо взето за всеки вкус и всякакъв размер. Дори по-пълните дами могат да си позволят тази дреха.

И да не забравяме – стават за всякакъв повод.

Може да откриете тези практични и топли зимни дрехи в най-различни цветове.

Може да ги намерите в класическото черно – разнообразни плетени черни роклички, с които може да се появите и на работа, и на парти; обичайните сиви; актуалните лилави...

Разбира се, като за Нова година можем да изберем бял пуловер.

Повечето пуловери имат разнообразни плетени орнаменти, към които може да добавите само семпла гривна и подходящи обици.

Ако Дядо Коледа е бил така добър към вас и ви е донесъл златно колие, което искате да покажете на всички, то най-добре да не се обличате с плетена рокля – едно че няма да стои добре, второ може да се оплете и да го скъсате още при първото слагане.

Но пък ако ви е донесъл именно такъв прекрасен подарък – пуловер-рокля, то смело се нагласявайте. Като бижу може да сложите голям дървен гердан, гривна и обици и без съмнение ще се откроявате на партито.

Плетените пуловери са идеални за приятелско парти у дома. Ако сте по-далече от камината, просто можете да се сгушите в пуловера си, ако предвиждате танци и по-щури забавления, то може под роклята да сте само по бельо, но ако не сте сигурни колко топло ще бъде – може да комбинирате с някаква по-тънка блузка и по-дебело клинче. Ако температурата се повиши и страстите разгорещят, винаги може да ги свалите.

* * *

Зимата няма да е цветна, ще носим черно
Гости на Нова година
Бременна в Новогодишната нощ

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
poli ( преди 11 години )
roklqta e mnogo hubava no mai 4e ne e podhodq6ta za nova godina ne stava trqbva da se izbira mnogo prilejno moje bi az imam po hubav vkys no ina4e stava za rojdenni dni sajelqvam 4e ne q haresva za nova godina ama ama ne stavama ne za nova godina
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Донна Жуанита ( преди 11 години )
Не е важно с какво е облечен човек на Нова Година - важно е с КОГО е : ))... Пожелавам на всички читатели и редакцията весел и хубав празник!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Донна Жуанита ( преди 11 години )
Дон Жуане, и аз ти се зарадвах! Пожелавам ти през Новата година качествен секс, здраве и продуктивност / както искаш си я тълкувай : )/, провокативни статии, ентусиазирани читателки, и още по-ентусиазирани и материално ориентирани издатели : )! И до скоро, че не си писал напоследък...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Дон Жуан ( преди 11 години )
Мда Жуанито, добре, че се появи... и аз така викам, ама не мога се вредя от толкова жени. Важното е с кой си и какво ще има за едене:) и пиене и тия три неща... Как на Новата година, така и цяла година да ни е добре.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар