Мода

Сватбени рокли от Гергана Симеонова

27.01.2009г. / 09 08ч.
Аз жената
Сватбени рокли от Гергана Симеонова

Добре позната и утвърдена марка в модната индустрия, вече години наред създава официални и сватбени тоалети, олицетворяващи равновесието между красотата и комфорта, сексапила и елегантността. Atelier Simon отвори през месец Януари нов бутик за своите почитатели.

\n

Новият бутик, разположен в сърцето на търговската част на нашата столица е издържан в елегантен интериор в стил барок, преплетен с модерни елементи. Там можете да намерите най-новата колекция на дизайнер Гергана Симеонова.

\n

Новото лице на фирмата е Силвия Чапарова, дългогодишен почитател на дизайнер Гергана Симеонова и нейните тоалети.

\n

Atelier Simon се гордее с клиентите си от всички краища на света – Америка, Англия, Холандия, Чехия, Словакия, Македония, Гърция, Кипър, Израел и др. Това са клиенти-индивидуалисти, хора със стил, ценящи висококачествената изработка и лукс. Оригиналните и майсторски изработени тоалети, сътворени с много талант и любов от дизайнер Гергана Симеонова предоставят този достъпен лукс. Според нея, всеки клиент е специален, затова и всяка рокля е уникална. Богатството на материи и ръчна изработка са отличителната черта на марката. Стремежът на човека да мечтае и да създава спомени е изходната позиция, от която тръгва дизайнерът при създаването на всяка рокля. Тя осъзнава отговорността пред всяка жена, която иска да бъде неотразима в празничната вечер и влага много изкуство и индивидуален поглед в изработката на всеки детайл.

\n

Just Love е новата им колекция за сезон пролет-лято 2009.
Следвайки световните модни тенденции цветовете са ярки, богати, плътни и в живописно съчетание. Френските дантели на фабриките за висша мода Solstice и Sophie Hallette са от огромно значение за изтънчената визия в новата колекция. Блясъкът на кристали Swarovski буквално залива тоалетите. Силуетите са издължени, изчистени и същевременно със сложни конструкции и техники, като солей и фризе, допринасящи за изисканост и разкош, достоен за червения килим на Холивуд.

\n

Като признание и благодарност към своите клиенти и почитатели на марката Гергана Симеонова създаде уникалната авторска колекция бижута от камъни Swarovski, които са естествено допълнение към всеки един от моделите. Уникалните цветове и форми на кристалите по изключителен начин се съчетават със сватбените и абитуриентски рокли, за да отразят неповторимостта и романтиката на всеки красив празник. Фино изработените колиета, обици и гривни ненатрапчиво подчертават красотата на женските форми.

Коментирай