Интимно

Романтиката във връзката ни приключи

18.03.2009г. / 09 58ч.
Джадала Мария
Романтиката във връзката ни приключи

Как да разберем, че нещата между нас вече не са в този поривист романтичен период, за жалост той е свършил, макар може би ние да не го виждаме, защото все още сме силно заслепени и влюбени до уши. В крайна сметка в даден момент всичко влиза в едни коловози и трудно излиза от тях. И хоп – романтиката вече я няма. Как да установим, че сме именно в тази фаза на нашите взаимоотношения?

Ето няколко от най-характерните признаци:

1. Не обръщате толкова внимание на бельото – преди сте си купувала специално за вечерта по-секси, по-специално бельо, а сега няма значение какво е то и гащите тип боксерки доминират.

2. Душ и интимна вечер вместо бар и интимна вечер – преди сте излизали двамата на романтична вечеря и бар и едва след това сте пристъпвали към секса, докато сега няма време толкова за романтика и сякаш умората надделява.

3. Оставяте телевизора да работи докато имате своите интимности в хола, вместо да го изгасите и напълно да се отдадете един на друг.

4. Избягвате да се наричате с галените имена като преди “коте”, “мило”, а сте преминали на по-служебни “хей”.

Пред края си ли е връзката ви? Зависи само от вас самите. Потърсете поводи да промените нещата, измислете нещо романтично, ако държите на този човек, ако ли не – по-добре си кажете “сбогом”!

* * *

Защо мъжете тайно обичат да са женени

Коментирай