Той

Бойко Борисов – астропортрет

07.07.2009г. / 09 01ч.
Аз жената
Бойко Борисов – астропортрет

Бойко Борисов е роден на 13.06.1959 г. в гр. Банкя.
Подтикната от неговия идеализъм и харизматичност, създадох този кратък астрологичен портрет. За съжаление не мога да направя прогностика за предстоящи събития в неговата политическа кариера, поради липсата на часът му на раждане, но се надявам да бъде интересен за вас и представеният от мен характер и темперамент на господин Борисов.

Слънчевият знак Близнаци в рождената карта на Бойко Борисов е подвижен и променлив знак . Въздушното му Слънце го прави привлекателен, активен, експресивен и адаптивен. Това което може да изиграе лоша шега на Близнаци е да си позволи колебливост, бъбривост или непостоянство, което е присъщо за тази позиция.

Бойко Борисов е сдържан в емоциите, притежава комуникативност и красноречивост. В хороскопа му Слънцето е неаспектирано, т. е. не прави нито един мажорен аспект. То е сърцето на хороскопа. Представлява индивидуалността, личността и вътрешния Аз. Неаспектираното Слънце действа два пъти по-силно в хороскопа и указва това, че планета не е свързана с останалите елементи в хороскопа. Може свободно, без ограничения да проявява себе си, но това може да бъде доста изтощаващо. Такова Слънце “може да прави каквото си иска” .

Луната в Дева подчертава менталните му качества. Той се нуждае от оценката на другите, практичен и постоянен в чувствата, сдържан в емоциите. Обича да помага и да бъде в услуга на хората. Притежава отлична памет и аналитичен ум. Има изключителни интуитивни способности и може да има влечение към окултизма.
Луната прави тригон със Сатурн, което го дарява със задълбоченост, предпазливост, благоразумие и силно изразена гордост. Този аспект му дава добри управленски способности и възможности за успех.

Планетата на ума и комуникациите – Меркурий е в Рак. Съчувствен и състрадателен, умее да изслушва, притежава добра памет и творческо мислене. Държи на взетите вече от него решения. Впечатлителен и променлив, чувствителен към заобикалящата го среда. Меркурий прави опозиция със Сатурн. Това е много добър аспект за бизнес и политика, защото дава сдържаност, амбициозност, усърдност и отговорност.
Опозицията на Меркурий със Сатурн е едно доказателство за неговото високо чувство за отговорност, за безпристрастния и обективен начин на мислене. Ракът е чувствителен знак и с Меркурий в Рак начинът на мислене и комуникиране на Бойко Борисов са зависими от заобикалящата го среда. Той лесно “усеща” и “разгадава” останалите и тяхната добронамереност или недоброжелателност. Притежава отлични качества на бизнесмен, но може да бъде много убедителен и пред по-голяма аудитория. Тригонът на Меркурий с Нептун му дава така нужния артистичен талант в политиката, възприемчивост към нови идеи, богато въображение и умения в търговията и сделките. Висшата октава на съвпадът Меркурий-Нептун дава интуитивна връзка с космическото съзнание, както и пророчески дар. Секстилът на Меркурий с Плутон го прави дипломатичен и с умения да оказва влияние върху другите. Прекрасно съчетание на интелект и воля.

Венера, като сигнификатор на ценностната система и това което човек намира за красиво и желано, е в Лъв. Това, което той цени и харесва е сърдечността и почтеността. С усет към красивото и цветовете, обича театъра, музиката и художественото творчество. Той е човек със силно изразена гордост и благородство,

романтичен и пламенен човек, който със сърдечността и предаността си привлича хората и винаги е център на вниманието. За Венера, която е планетата на любовта, ще спомена само че в любовта е чувствен и щедър. Това се потвърждава и засилва от съвпада на Венера и Марс в Лъв. Този съвпад прави човек магнетичен и сексапилен, а ние сме свидетели на неговата харизматична изява като личност. Харесван и обичан от много хора, хулен от опонентите, понякога безцеремонен, царствената му осанка, обаче, не остава незабелязана. Той е роден лидер и не се учудвам, че се е насочил към политиката. Венера, макар и с малко по-широк орбис, прави съвпад с Уран – планетата на индивидуализма и разчупването на традициите. Този съвпад му дава рядка оригиналност, идеализъм и общителност. В любовта се нуждае от приятелство и лоялност преди всичко, както и от интелектуална съвместимост с жената до себе си. Във взаимоотношенията прекалената обвързаност би го потискала. Свободолюбивият му дух се нуждае от пространство, за да изяви истинската си същност. Обича да е самостоятелен и независим, а “ние” за него е приемливо само в идеологичен контекст. Типичната прибързаност, характерна за този съвпад, надявам се, че е преодолял с годините. Венера в квадратура с Нептун може да доведе до вътрешна борба между интуиция и чувства, дава добри качества на стратег. Но идеализмът не бива да прекрачва границата .

Планетата на енергията и сексуалния импулс – Марс, в хороскопа на Бойко Борисов е в Лъв. Щедър, весел и динамичен, той е мъж със силен личен магнетизъм. Открит и щедър в любовта, топъл и експресивен сексуално, изключително привлекателен за противоположния пол. Марс в Лъв има склонност да бъде своеволен и е необходимо развиването на усет към детайлите и чувство на скромност. Той е човек, който гледа мащабно и не страда от липса на самоувереност. Марс в Лъв се нуждае от одобрение и признание. Както съветват философите, той трябва да се научи на сдържаност във всичко. Не е нужно да казвам, че това не е никак лесно за Марс в Лъв, който винаги иска да получи желаното и понякога го получава по демонстративен начин, когато не го получава естествено. С Марс в Лъв и Слънце във въздушна стихия (Слънце в Близнаци) той налага своите идеи и мисли, умее да активира и използва връзки, да привлича хората да обменят опит, да се съобразяват с него и да приемат и подкрепят всички негови решения и действия.

Неговият Марс е в съвпад с Уран, от където идва неговата силна воля и се подчинява на своите правила в живота. Не търпи ограничения, притежава смелост и бързина, присъщи на неговия спортен дух. С този съвпад е склонен и към инциденти, за което трябва да вземе предпазни мерки. Марс прави и квадратура с Нептун. Този аспект е невероятно творчески. Заради изключителната сензитивност на Нептун към подсъзнателните колективни нужди и чувства, той притежава дарбата да предусеща и “разгадава”действията и реакциите на другите. Успява по вълшебен начин да въздейства върху колективните емоции.

Юпитер представлява принципа на разширените възможности във външния свят и принципа на компенсация във вътрешния. Юпитер в разглежданата тема е в Скорпион. Тук той дава чувствена магнетичност (двойно подчертана от съвпада Венера-Марс), граничеща с умения на хипнотизатор, интереси към окултните науки и тайнствата на живота. Тази позиция подсилва още неговата и без това голяма активност, постоянство, проницателност и остра преценка. Тежко на противниците и опонентите му. Крачи смело напред с голяма вяра в себе си. А ретроградното положение на Юпитер показва желанието и силата в търсене и намиране на идеала. Той е човек, който може да разчита единствено на себе си и да има слаба външна защита.

Сатурн представя принципа на свиване и кристализация. В астрологията е наричана планета на кармата, но не е точно така, тъй като кармата се реализира от всички планети без изключение. Тук положението на Сатурн е в знака Козирог, който е на трон по знак, поради управлението на планетата на този знак. Сатурн в Козирог показва амбиции към властта, авторитет и престиж. Това е отлична позиция за политика, бизнес и всички дейности, които изискват одобрение от обществото.

Ретроградността на Сатурн в хороскопа му показва, че в този живот е съзрял за завършване на кармата си,

С Уран в Лъв Бойко Борисов е типичен борец за идеите си, различен и неконвенционален, със силно его. Уран в Лъв е в заточение и е необходимо съобразяване с правилата и законите, самодисциплина, за да се избегне деструктивното му действие. Квадратурата на Уран с Нептун показва лесна възбудимост и бунтовност. Нужен му е положителен отдушник, за да избягва разстройствата и объркването, които може да му донесе този аспект.

Нептун представя духовния подтик, творческите и интуитивни способности. Нептун в Скорпион го дарява с изследователски дух, притежаващ големи възстановителни сили. А квадратурата му с Венера му дава идеализъм, артистичност и добри стратегически умения. Квадратурата на Нептун с Марс му дава богато въображение, но показва и възможности за предателства, от което трябва сериозно предпазване.

Плутон символизира съдбата, външните неочаквани и независещи от човека събития. Той представя едновременно разрушаващите и обновителните импулси. Влиянието на Плутон е дълбоко и оставя отпечатък върху цяло поколение. С Плутон в Дева ние наблюдаваме загрижеността на Бойко Борисов към начина на живот на хората. За тази позиция е присъщо желанието за перфекционизъм, анализиране, загриженост за собственото здраве и спазване на хранителен режим. При хармонично влияние, както е в случая, дава усещане за висша защита и засилва обществената дейност.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Росен ( преди 11 години )
Бойко момче от народа си и ще ти кажа като на такъв. Искам да ти препомня една случка и да те накарам да се замислиш. Помъдрял да погледнеш назад, за да променим към добро бъдещето на БГ. Преди много време, още като главен секретар на МВР ти посети гр.Разград. Там един охранител беше заловил мародер по вилите на хората, беше му окачил табелка "Крадец" и го беше завързал с белезници на центъра на града, за срам и позор на крадеца. Още помня думите ти когато нареди да го пуснат. "И крадцът имат права". И аз мислех така тогава. Годините си минаха неусетно обаче и аз сега открих, че в западния свят това е добър начин (законен) да накажеш престъпника (най-вече подрастващия) и да го накараш да се замисли в/у деянията си. Мисля, че е време това да се случи и тук в БГ. Публичното порицание трябва да се узакони в БГ. А също и безплатният труд в полза на обществото. За всички онези изверги, които крадат канафки по улиците, но иначе нямат и кирлива риза на гърба си. Труд в полза на обществото. Пъхаш му лопата и тръгва да циментира дупките по Борис. Докато си изработи наказанието на минимална работна заплата. Иначе добре се справяш Бойко. Давай все така!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
sonq ( преди 11 години )
Г-н Борисов,гласувах за Вас с резерви,но Вие ме възхищавате вече!Г-н Борисов,не се давайте да Ви манипулират нечистоплътници,като бсп и дпс,моля Ви.Аз била бих по-безпардонна към тези подлеци.Вие сте достатъчно силна и харизматична личност,непозволявайте тези гущери де Ви изкарват от равновесие със своята мръсотия.Бие сте добронамерен и перфекционалист,ама тея *** на това разцитат,убийте ги с работа и чистотата си!Аз така успях да отгледам трите си деца,напук на подлеците,недоказвах,че не сам *** и нямам такава сестра.Простете ми за сгрозното сравнение,но и Вас Ви тормозят такива ***.Много се гордея,че Вие сте ни Премиер,моля, вярвайте си,така както аз вярвам във Вас!Ще ги размажете!БОГ ДА ВИ ПАЗИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
Екатерина ( преди 11 години )
Честит Рожден ден,Пожелавам много здраве, дълъг политтически живот/ поне три мандата/ , коректни помощници и ПОСТИГАНЕ НА ВСИЧКИ НАБЕЛЯЗАНИ ЦЕЛИ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар