Козметика и грим

За перлена, бяла усмивка след 2 седмици

23.10.2009г. / 10 53ч.
Аз жената
За перлена, бяла усмивка след 2 седмици

В женската красота, зашеметяващите очи и усмивка играят ключова роля. Красивата усмивка не се измерва само с по-белите зъби. От жизнено значение е, колко дълго тази усмивка остава бяла. Ето защо институтът Blend-a-Med – Oral-B е разработил избелваща паста за зъби и четка, които са вдъхновени от тайните, намиращи се в дълбочините на океаните, като използват последна технология в избелването. Формулата с екстракт от перла и активни избелващи частици носи уникално и приятно преживяване по пътя към страхотната усмивка.

3D White Pearl със своя иновативен вкус и продуктов имидж може да спомогне за повишаване на красотата на усмивката, разкривайки перлена, бяла усмивка само след 2 седмици употреба. Както всяка друга паста от тази марка, тя изпълнява това обещание по безопасен начин, без да наранява емайла на зъба.
Пастата постига елегантно, дълбоко козметично избелване, като премахва петна от повърхността на зъбите. Чрез луксозната си формула, която съдържа полиращи микро-гранули и пирофосфат тя: a) премахва повърхностните петна дори и при трудните зъбни ъгли, където четката може да достигне; б) полира повърхността на емайла и в) спомага за предотвратяване на повторна поява на петната.

Тази продуктова линия увеличава удоволствието също и чрез луксозна и изтънчена естетика. Важно е наличието на аромат, вкус и естетика, за да се осигури уникално преживяване при измиване. Ето защо пастата е изработена да посрещне очакванията на взискателните потребители: мека консистенция, която лесно се разнася, с нови аромати и вкусове, които оставят изключително чисто и свежо усещане в устата.

Пастата се разпространява в два варианта:
- White Energy: усещане в устата, изпълнено с енергия и наситеност.
- Royal Spa: екзотична комбинация от благоуханни вкусове, които допринасят за уникално преживяване при миене на зъбите.

Като идеално допълнение на тази иновативна гама на паста за зъби служи четката със същото име, която ви дава още едно решение за намаляване на петната по повърхността. Новата четка съдържа вибрираща технология, която дава възможност на власинките да пулсират и да премахват петната по повърхността на зъбите. В допълнение, изключително меките й власинки деликатно отстраняват плаката дори и в трудно достъпните места между зъбите.
Препоръчителна цена:
На пастата – 7.49лв.
На четката – 13 лв.
Окончателното решение за крайната цена принадлежи на отделния търговец.

* * *

Безразборният избор на паста за зъби е лош избор
Какво представлява избелването на зъби? Видове избелвания
Как да се предпазим от кариеси
Избелване на зъби? – тема от форума
Грижете се за зъбите и венците си
За здрави зъби и истинска свежест
Блестящ начин да постигнете по-бяла усмивка

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
hh ( преди 11 години )