Свободно време

Какъв подарък искат жените за Коледа?

16.12.2009г. / 19 08ч.
Аз жената
Какъв подарък искат жените за Коледа?

Коледният подарък – винаги сложно нещо за избор. Дали да изберем парфюм или дрешка, дали да е книга или нещо домакинско? Изборът зависи коя е дамата – приятелка, майка, свекърва или шефка, например. Анкетата сред нашите читателки разкрива изключително важни подробности за това какво иска всяка от нас.

Ето, че най-много жените очакват за Коледа изненада. Изненада означава нещо, което не са получавали до момента, нещо оригинално, различно, чудесно и все пак – желано. Със сигурност ютия или саксия няма да са именно очакваното като “изненада”!

На второ място е поставено пътешествието. Да се подари ваучер за пътуване – близко или далечно – това със сигурност е добър избор!

Каквито и да са възможностите на подаряващият – стига дестинацията да е добра, а пътешествието – желано, това ще е наистина най-хубавия подарък за около 1/3 от дамите у нас. Ако се колебаете – подарете й това, вероятността да сбъркате е малка!

Все пак на класиката – парфюм, дрешка, нещо красиво и нещо сладко залагат общо около 25% от жените. Затова пък има и алтруистки или може би истински реалистки, стъпили здраво с двата крака на земята, които не искат нищо, но това са едва 7% от всички.

Все пак – иска, не иска – всяка жена се радва на подаръци!

Успех в избора!

* * *

Какво да подарим за Коледа
Какви подаръци очакват децата на Коледа
Най-мечтания подарък
Опаковайте подаръците с въображение
Вечните подаръци за баба, леля, учителката, съседката
Подари книга за Коледа
Надничат ли децата в Коледния чорап?
Коледа – еко и зелено
Коледен подарък за колега
Най-ценният коледен подарък
Как да не полудеем преди Коледа

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
жена ( преди 11 години )
не съм съгласна, че саксия не е изненада. ако жената обича цветята, едно по-екзотично цвете в саксия би я зарадвало много, например бонсаи или друго подобно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар