Козметика и грим

Да изглеждаме по-млади за Нова година

28.12.2009г. / 09 34ч.
Аз жената
Да изглеждаме по-млади за Нова година

Всяка дама иска да изглежда по-секси, а защо не и по-млада. Иска го винаги, но за празници иска да е още по-специална. Ето няколко съвета как да изглеждате по-млада без много сложности, само с правилен избор на цветове и материи.

Косата
Избягвайте прекалено ярките, а също и прекалено скучните цветове. Силно блонди отива на едно 20 годишно момиче, но за една зряла жена е по-добре да се спре на умерено златисто, например. Не рискувайте и със смесване на много различни цветове на кичурите.

Лицето
Не си спестявайте пудрата и не я ограничавайте само около очите, нанесете достатъчно по цялото лице, като отново внимавате в цвета – да не се направите прекалено бледа, нито пък да прекалите.

Дупето
Да, тази толкова секси част от нашето тяло е добре да се поддържа във форма, но една неправилна дреха и няма да изглежда толкова добре. Подберете пола или панталон, с които задължително да повдигнете и направите да изглеждате добре и отзад.

Гърдите
Както и за дупето, така и за гърдите – подчертайте ги, като си сложите добре стоящ ви сутиен. Знайте, че вече е прието да се вижда дори и малка част от сутиена и подберете цветен такъв, както и подходящо деколте.

Устните
Тъмните червила добавят години, затова по-добре се спрете на по-розови нюанси с приятен блясък. По-свежият цвят на устните със сигурност ще ви подмлади.

Успех! Със сигурност ако добавите към горното добра доза самочувствие ще изглеждате блестящо!

* * *

Новогодишният грим – бляскаво брокатен
Да се погрижим за косата през зимата
Какво представлява избелването на зъби? Видове избелвания
Домашен маникюр и педикюр
Медена грижа за напукани устни
Снежни топки за гладка кожа
Трикове за подмладяване с грим

Коментирай