Козметика и грим

Изпълнената с обем коса радва окото

24.02.2010г. / 15 59ч.
Аз жената
Изпълнената с обем коса радва окото

“Алиса се засмя: “Няма смисъл да опитваш,” каза тя; “никой не може да вярва в невъзможни неща.” “Аз бих се осмелила да кажа, че ти нямаш много практика,” каза Кралицата. “Когато бях по-млада, винаги го правех за половин час на ден. Ами, понякога съм успявала да повярвам в цели 6 неща преди закуска.” – Луис Карол

Повечето от нас най-вероятно биха реагирали като Алиса. Въпреки че отговорът на Кралицата е много по-приповдигнат. Заеми ролята на Кралицата. Затвори очи и повярвай в едно невъзможно нещо. Опитай! Долу е горе!

Хвани оранжевата бутилка. Щракни капачката. Можеш ли да го помиришеш? Сладко е, всъщност толкова сладко, че можеш да усетиш наситената сладостна текстура в устата си. Това е бялата нектарина.

Продължавай да държиш очите си затворени! Твоите други четири сетива са се пренесли в една магическа овощна градина, където слънцето е ярко и цветовете са разцъфнали.

Сложи малко от магическата отвара върху дланите си. Втрий я в косата си! Усети изобилието от сладост на небцето си. Бяла нектарина и екстракт от розов корал галят сетивата ти. Освежи се. Косата ти се прочиства с всяко движение на ръката. Повдигането е започнало. Започва с духа ти, на върха на главата. То се стича надолу, като енергизира всичко, до което се докосне.

Щракни капачката. Отново. Време е да поставиш своите условия. Плодовете в овощната градина няма да са сухи и меки, те ще бъдат свежи и пълни с живот. Сочни плодове, ухаещи цветя и кадифена ванилия пленяват и въодушевяват цялото ти същество в тази градина. Предизвикай гравитацията! Готова си!

Отвори очите си! Погледни! Твоите четири сетива са те довели до божественото пето. Сега вече можеш не само да докоснеш, да чуеш, да предвкусиш и да усетиш аромата, но и да видиш свежестта и обема на косата си.

Косата ти, изпълнена с обем радва окото. Райската градина не е просто една мечта. Ти вече си повдигната – стъпалата ти не докосват земята, а косата ти е изпълнена с обем.

Излез и се забавлявай! Търси заека, в своята страна на чудесата!

Запомни пътя към вярата в невъзможни неща: с новата колекция Herbal Essences Uplifting Volume ти ще бъдеш ободрена и косата ти ще бъде изпълнена с обем. Това е защото шампоанът и балсамът осигуряват обем и грижа за фина и нормална коса, без тя да натежава надолу. Ако мечтаеш да посетиш райската овощна градина, тези продукти ще те отведат там – те са обогатени с бяла нектарина и екстракт от розов корал.

* * *

Да се погрижим за косата през зимата
Безамонячна боя за коса за бременни
Насладете се на чувствено освобождаване с нови продукти за косата

Коментирай